Tavaszi nagytakarítás belülről
Címlap / Psziché / Tavaszi nagytakarítás belülről

Tavaszi nagytakarítás belülről

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-26

Szabaduljunk meg minden fölöslegesen felgyűlt tehertől, szennyeződéstől, az elmúlt hónapok negatív lerakódásaitól! A megtisztulás után képessé válunk az új, a friss, a pozitív, a termékenyítő befogadására.  

A tavasz az újrakezdés ideje. Ilyenkor kezdődik a magvetés, palántázás. Ideje rendbe szedni kertünket. Ideje nagytakarítást rendezni lakóhelyünk, életünk minden területén, hogy megtisztulva fogadjuk a beköszöntő új időszakot.

A tavaszi nagytakarítás sokkal többet jelent egyszerű fizikai munkánál. Szabaduljunk meg minden fölöslegesen felgyűlt tehertől, szennyeződéstől, az elmúlt hónapok negatív lerakódásaitól. A megtisztulás után képessé válunk az új, a friss, a pozitív, a termékenyítő befogadására.Amikor a tavaszi verőfény besüt az ablakunkon, kényelmetlenül érezhetjük magunkat, minden porszem szembetűnőbbé válik.

Elszánjuk magunkat, hogy felszámoljuk a télen összegyűlt fölösleges lomokat, hogy tisztaságot teremtsünk. Amikor a lakás már tisztán ragyog, legfőbb ideje hozzáfognunk a lelki-spirituális nagytakarításhoz, megújítani a lelkünk energiáit.

Vegyünk elő egy füstölőt, gyújtsuk meg, és közben olvasgassunk egy verseskötetet, vagy valamilyen filozófiai, teológiai jellegű munkát. De akár egy kellemes regényt is elővehetünk a polcról, a lényeg, hogy teljesen ellazuljunk.

Aztán ha már meguntuk az olvasgatást, ideje megfürödnünk. Tegyünk a fürdőszobába minél több gyertyát, mécsest, esetleg füstölőt. A meleg fürdővízbe szórjunk illatos virágszirmokat vagy rakjunk bele egy fürdőgolyót.

 

Fürdés közben lazuljunk el teljesen és meditáljunk. A vízbe merülve képzeljük el, hogy a víz megtisztítja testünket és kimossa belőlünk a télen felgyülemlett rosszat. Közben szólhat kedvenc zenénk, és csukott szemmel élvezzük a fürdést. Amikor a víz hűlni kezd, hagyjuk abba a fürdőzést és érezzük, hogy újjászülettünk, felfrissültünk.
   
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2472 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x