Lelki társunk bevonzása
Címlap / Psziché / Lelki társunk bevonzása

Lukács Tünde

Lelki társunk bevonzása

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Egy tanulságos történet azoknak a Hölgyeknek - és Uraknak -, akik a nekik megfelelő partnert szeretnék bevonzani, de a "bevonzás" valahogyan mindig félresikerül. Legalább is nem úgy, ahogyan azt elképzelték. Pedig a lelki társ megérkezett, csak egy valami kimaradt a számításból. Mégpedig az, hogy a férfi/nő viselkedése mindig megfelel a jelenlegi tudatalatti elvárásainknak.  

Folyamatosan téma, és talán a legfontosabb téma a tudatalatti működése. Mégis azt látom, hogy az emberek többsége nem érti igazán, miről van szó. Mitől tudatalatti a tudatalatti, és mi zajlik benne. Amikor erről a témáról beszélgetek valakivel, gyakran mondják azt, hogy ők bizony tudják, mi van a tudatalattijukban, és tudják azt irányítani is. Sőt, tudatosan tudják szelektálni is a benne lévő dolgokat, programokat.

A tudatalatti azonban egészen másról szól. Tudatalattink tartalma azért van tudat alatt, mert elnyomtuk, nem akarunk vele szembenézni, az árnyékoldalunk, vagy mert olyan emlékeket tartalmaz, amelyek nem is velünk történtek meg, sőt, előfordul, hogy mi még meg sem születtünk akkor, amikor ezek a traumák őseinket érték. DNS szinten azonban őrizzük ezeket az információkat. Ezért lehetséges az, hogy ha a dédmamám szerelme meghalt, akkor én, a saját életemben nem tudok kialakítani egy boldog párkapcsolatot, hisz tudatalatt a szerelem nálam összekapcsolódik a halállal, ezt az információt őrzöm DNS szinten. Még akkor is, ha abban az időben én még meg sem születtem. 


A következő megtörtént eset jól példázza a fentieket. A bevonzott lélektárs csak megfelelni akart a történet főszereplője tudatalatti elvárásainak.

Segítséget kért tőlem egy hölgy, nevezzük Évinek. Elhatározta, hogy bevonzza a hozzá illő társat, hiszem már több éve egyedül él. Azt kérte, hogy a társ, aki jön, minden szinten, test-lélek-szellem szinten megfelelő legyen neki.

Hamarosan meg is jelent a szerelem. Minden stimmelt, egy dolgot kivéve. A szexuális érdeklődés a férfi részéről hiányzott. Illetve működött köztük a szexualitás is, tehát a fizikai szint is, mert az az egy-két alkalom, amikor mégis együtt voltak jó volt, de aztán a fiú újból és újból elzárkózott előle.

Évi magát hibáztatta, hogy biztosan nem elég jó nő, hogy mások jobbak, kívánatosabbak, szebbek. Pedig a valóság nem ez volt. A baj a kérés megfogalmazásával volt. A lelki társ tökéletes volt ugyanis Évinek, a jelenlegi lelki állapotának megfelelően.

Évi később jött rá, hogy tulajdonképpen ő tudatalatt egész életében elutasította a szexualitást, mert félt tőle. Valami tudatalatti minta működött nála, ami miatt, ha volt is párja, akkor is különféle betegségeket kreált magának, hogy a társát távol tudja tartani.

Vagyis abban a pillanatban, amikor ő a kérést megfogalmazta, valójában azt a társat vonzotta be, aki az aktuális lelkiállapotának megfelelt, test-lélek-szellem szinten. Mivel Évi tudatalatt elutasította a szexualitást, a partner csak ennek megfelelően viselkedett. Vagyis megfelelt Évi tudatalatti igényeinek, elvárásainak. Mint a családállításon kiderült, a szexualitás elutasítása mögött az anyaméhen belüli ikervesztése állt, illetve egy háborús erőszakos történet.

 
 
Mi ebből a tanulság? Az, hogy mielőtt elkezdenénk bevonzani a lelki társunkat, nem árt, ha tisztában vagyunk saját magunkkal. Mert az éppen aktuális állapotunknak megfelelő társat fogunk bevonzani. Nézzük meg, milyen minták, hitrendszerek irányítják a kapcsolatainkat.
Ha ezeket megoldottuk, akkor valóban jöhet az a társ, aki úgy passzol hozzánk, mint a kirakós darabkái. Éppen ő illik bele az egészbe.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 40628 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x