Tabuk nélkül a Női szerepekről
Címlap / Psziché / Tabuk nélkül a Női szerepekről

Lukács Tünde

Tabuk nélkül a Női szerepekről

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-09-27

Rengeteg Nővel találkozom. Olyan Nővel azonban ritkán, akinek nincs kérdése, problémája önmagával, a nőiségével, a párkapcsolatával. Nagyon sok az önbizalomhiánnyal küzdő Nő, amely néha még jobban megrendül egy-egy válás, félrelépés, vagy sikertelen kapcsolat után. Nekünk Nőknek a mai világban egyidejűleg több szerepben kell helytállnunk, és néha érezhetjük úgy, hogy ezek a női szerepek nem férnek meg egymással.  

Nehezen viseljük a változást. Legtöbben azt gondolják, attól félünk a legjobban, hogy valami rossz történik velük. Pedig ez nem így van. Ugyanúgy félünk attól, hogy az életünk esetleg jó irányba fog megváltozni. Sőt! Amikor kicsit jobban megy a sorunk, hirtelen hátraarcot csinálunk, és visszamenekülünk a nem annyira jó, de már megszokott régi életünkbe.
Változtatni csak akkor lehet, ha elhagytuk a kényelmi zónánkat.



A kényelmi zóna elhagyását jelenti az is, hogy szembenézek azzal a helyzettel, amiben élek, és ami ebben a pillanatban boldogtalanságot okoz számomra. Akkor is szembenézek vele, ha a végeredmény fájdalmas lesz. Nagyon sok Nő él olyan helyzetben, ami nem megfelelő számára, de nem találja a kiutat belőle. Egy Nő életében rengeteg olyan életterület van, amely blokkolva lehet, vagy amely valamilyen történés hatására blokkolódik. Ilyen például az anyaság és a nőiség megélésének ellentéte. A Nők a gyermek megszületése után, a babát helyezik az első helyre, és társuk a háttérbe szorul. Legtöbb házasság, együttélés a gyermek megszületése után romlik meg. Hiszen – ezt a családállítások során láthatjuk – az elsőbbség mindig párunkat illeti meg, mert ő érkezett előbb a családi rendszerbe.

A Nők sokszor a régi családi szokások, minták szerint élnek, olyan hitrendszereket követve, amely nem a sajátjuk. Ezek a minták megmutatkozhatnak például abban, hogy áldozatszerepet játszanak, mert azt tanították nekik otthon, hogy a nő az alárendelt egy házasságban. De felbukkanhatnak ezek a régi minták a szexualitásban is. Nagyon sokszor hallottam klienseket arról beszélni, hogy az anya a szexualitást rossznak, bűnösnek, vagy feleslegesnek ítélte meg. Az anya érzéseit, mintáit a gyermek DNS szinten hordozza, örökli, és sokszor csak később, a 30-as, 40-es éveiben aktiválódnak ezek a minták, lehet, hogy egy trauma hatására, de mindenféle előzmény nélkül is megjelenhetnek.

 
 
Ami a Nőknek rossz érzések okozója lehet még, az a testük, illetve a túlsúly. A legszebb Nők is találnak kivetnivalót kinézetükben, holott egy Nő vonzereje nem abban mutatkozik meg, milyen a súlya, vagy mennyire szép a szája, orra, szeme stb. Egy Nő vonzerejét a kisugárzás adja. A Női erő kisugárzása. A kisugárzás pedig az önbizalom függvénye. Egy nem túl szép Nő is lehet nagyon vonzó, ha ő annak értékeli magát. Ismerek nagyon szép Nőket, akik szépségük ellenére sem boldogok, mert nem hiszik el, hogy valóban szépek, és szeretetreméltóak. És ismerek olyan Nőket is, akiket első ránézésre „szürke kisegérnek” neveznénk, mégis boldog házasságban, szerelemben élnek. Az oka az, hogy elfogadták magukat, és így ki tudják hozni önmagukból a legtöbbet. Szeretik és tisztelik önmagukat, és ezt a Férfiak is megérzik.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 8223 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x