Tényleg jó a szingli lét, vagy csak hazudunk önmagunknak?...
Címlap / Psziché / Tényleg jó a szingli lét, vagy csak hazudunk önmagunknak?

Lukács Tünde

Tényleg jó a szingli lét, vagy csak hazudunk önmagunknak?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Divat lett szinglinek lenni. Az egyedülálló nők azt mondják, hogy nekik ez a helyzet tökéletesen megfelel. Nem is vágynak arra, hogy valakit "kerülgetni" kelljen. Ez a mondat nemrég ütötte meg a fülem a buszon.. Elgondolkodtam a hallottakon, és azon, hogy vajon milyen kapcsolatokban élhetett az az ember, aki csak kerülgeti a társát. Úgy gondolom, sok szeretet nem lehetett benne. De miért is ragaszkodnak a nők az egyedülléthez?  

Erről szól egy esetem, Hajni esete, aki 5 év után jött rá arra, hogy ő tulajdonképpen nem is szeret szingli lenni, csak retteg egy új párkapcsolattól.
/ Hajni nem a valódi neve a történet szereplőjének/

Hajni azért keresett meg, mert több évig élt egy se vele se nélküle kapcsolatban. Szerelmes volt a férfibe, párja azonban nem akarta felvállalni teljesen a kapcsolatot. Több szakítás és kibékülés után jött el hozzám, hogy segítsek abban, hogy végleg le tudja zárni azt, amiből tulajdonképpen már csak szabadulni szeretne. Több oldást csináltunk, ugyanis amögött, hogy Hajni nem tudott kilépni a kapcsolatból, több tényező állt. A legerősebb az ikervesztése volt, és minden egyes alkalommal, amikor szakított a férfivel, azt a fájdalmat élte végig, amint ikertestvére elvesztésekor. Utólag rájött arra, hogy amikor a férfit végleg elengedte, akkor engedte el az ikertestvért is. Úgy láttuk, most már nincs akadálya annak, hogy egy új társ lépjen az életébe. Erre vonatkozólag ThétaHealinggel végeztünk néhány meditációt.


A meditációk után 2 héttel Hajni pánikszerűen hívott fel, hogy azonnal segítsek, mert vészhelyzet van. A manifesztációs meditációnk után 2 héttel megjelent Hajni életében az a férfi, akit Hajni bevonzani szeretett volna. A történet így sikerrel is végződhetett volna, egészen addig, míg egy randi megbeszélése után másnap reggel Hajni fel nem ébredt. Később elmesélte nekem, hogy akkor reggel ült az ágy szélén, és arra gondolt, hogy mi lesz ezután. Eltűnnek ezek a nyugodt reggelek, a szép lassú felkelés, a kényelmes kávékészítés, a saját, megszokott tempójában induló nap. Ezentúl minden reggel ott lesz mellette valaki. Akkor is szólnia kell hozzá, ha nincs kedve beszélgetni, bele kell illeszkednie a másik életébe, illetve a saját életébe egy másik ember élete is bele fog illeszkedni. Többet nem dönthet egyedül a programjairól, nem csinálhat 100 százalékban azt, amit akar. Ezek a gondolatok Hajnit pánikkal és félelemmel töltötték el. Egy hét alatt kétszer mondta le az első randit, mindenféle kitalált okokra hivatkozva.

Hajni története tökéletesen megmutatja azt, hogy amikor az élet végre tálcán nyújtja nekünk mindazt, amire vágyunk, bizony félünk elfogadni. Mert az új azzal jár, hogy fel kell adnunk a biztosat a bizonytalanért. Bár amit biztosnak gondolunk, az is teljesen bizonytalan, hisz az élet bármikor létrehozhat egy olyan helyzetet, amikor teljesen felborul az életünk.

Hajnival néhány alkalommal még dolgoztunk a témán, hogy félelmeit el tudja engedni. A legnagyobb félelem ahhoz a meggyőződéséhez társult, hogy nem fog megfelelni az új partnernek. Nem lesz elég jó, nem fogják elfogadni nőként sem.
Hogy mi lett a történet vége? Már az első pillanatban érezte, hogy ez az a férfi, akire vár, aki minden szempontból illik hozzá.

 
 
Sok olyan kliensem volt, aki hosszú évek óta szingli. Amikor a miérteket kerestük, szinte minden esetben kiderült, hogy az „én jól megvagyok így” kijelentés nem igaz. Mindig van valami a háttérben, amit félünk bevallani magunknak. Legtöbbször az, hogy félünk attól, hogy nem vagyunk szerethetőek, és nem fogunk megfelelni. Mivel a „nem vagyok elég jó” program fut a tudatalattinkban, ezért kikerüljük azokat a helyzeteket, ahol fennáll a csalódás, a sérülés veszélye.
Viszont a Családállítás és a ThetaHealing segítségével számos hasonló sikertörténetnek lehettünk már szemtanúi. Mert megoldás mindig van, és csodák igenis léteznek :)


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 20221 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x