Az élet áramlása - a hétköznapi hősök iskolája
Címlap / Psziché / Az élet áramlása - a hétköznapi hősök iskolája

Lukács Tünde

Az élet áramlása - a hétköznapi hősök iskolája

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-30

Azt mondják, az a tökéletes, ha megvan életünkben a "Flow". Az áramlat. Életünk minden területére igaz ez. Ilyenkor érezzük azt, hogy élünk, minden könnyedén, játékosan megy, minden sikerül, bármibe fogunk. Ha a flow hiányzik, akkor életünk valamely területén gondok merülnek fel, nem érezzük jól magunkat. De mi történik valójában ilyenkor?  

A családállítások során pontosan látjuk, hogy a lélekben ilyenkor akadályozott az energiák szabad áramlása. Az áramlás valahol elakadt, ezért bizonyos dolgokból hiány van.

A Wikipédia leírása a flow élményről:
„A flow-élmény az elme működésének egy olyan állapota, melynek során az ember teljesen elmerül abban, amit éppen csinál, amitől energiával töltődik fel, abban teljesen részt vesz, teljesen átadja magát a folyamatnak, és ebben örömét leli.”
Hogy sok dologban nem leljük örömünket, az viszont a lélekben zajló folyamatok eredménye. Sokan magában az életben sem lelik örömüket, szinte csak túlélik az életet. Ilyenkor nem tudunk elmerülni abban, amit csinálunk, mert nem okoz számunkra örömöt semmi. Életuntak, depressziósak leszünk, nem tudunk feltöltődni energiával.

Az emberek nagy része ma ebben az állapotban él. Nem találja a megoldásokat, csak azt látja, hogy sorra kudarcba fulladnak az erőfeszítései. Aztán már nem is tesz erőfeszítéseket sem.
Feladja.

Sok év munkája, családállításai, tanfolyamokon tapasztalt élmények és emberekkel való beszélgetések után elindítottunk egy olyan iskolát, amely ezen a helyzeten szeretne változtatni. Segíteni szeretnénk azoknak, akik most még úgy élik az életüket, hogy régi fájdalmakat hordoznak, családi terheket cipelnek magukkal, önszabotáló élethelyzeteket hoznak létre, állandóan visszatér életükbe egy-egy nehéz időszak, ismétlődő történésekkel.

Úgy adjuk át az információkat, hogy az azok számára is érthető legyen, akik eddig még nem foglalkoztak önismerettel, a lélekben zajló folyamatokkal, tudatalatti működésekkel, holisztikus megközelítésekkel.


Iskolánkban találkozhatsz egyetemen transzperszonális pszichológiát tanító professzorral, aki arról mesél neked, hogy miért kerülsz mindig olyan körülmények közé, amelyek nem szolgálják a jólétedet, életedet. Arról is hallhatsz, hogy miért választod mindig a rosszfiúkat :)
Találkozol a családi lélekmező történéseivel, hallhatsz megtörtént eseteket, amelyek példával szolgálhatnak.

Beszélünk egészségről, betegségről, az egyes szervek megbetegedésének fizikai és lelki okairól.

Beszélünk párkapcsolatokról, az anyaságról, gyermekvárásról, meddőségről, családi kapcsolatokról.

 
 
Beszélünk az asztrológiáról, csillagjegyekről, személyiségjegyekről, hajlamokról, erősségeinkről és gyenge pontjainkról. Arról, hogy miben tud segíteni nekünk az asztrológia.
Meditálunk, teszteket töltünk ki, és különféle gyakorlatokat is végzünk. Például gyakorlatot a stressz kezelésére.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5574 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x