Angyalok tánca
Címlap / Psziché / Angyalok tánca

Lukács Tünde

Angyalok tánca

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-06

Szeretek írni a szeretetről. Hogy miért? Mert szeretek szeretni :) Sok éve, amikor a családállítást kezdtem tanulni, rengeteg elképzelésem volt az életemről. Volt elképzelésem a világról, a barátaimról, a családomról, a szerelemről, a kapcsolatokról stb. Aztán mindez egy családállításom során darabokra hullt. Rájöttem, fogalmam sincs róla, mi az a "szeretet".  

Gyakran használjuk, dobálózunk a szóval: Szeretlek.
A családállításra látogatók közt nagyon sok ember van, akinek problémája van a szeretettel. Úgy érzik, szeretik a másikat, közben a szeretetet összetévesztik sok más érzéssel. A ragaszkodással, birtoklással, bűntudattal, sajnálattal. Azokban a kapcsolatokban, amelyek már nem működnek, de különféle félelmek még együtt tartják a feleket, gyakori az a fajta lelki zsarolás, amelyben a már nem létező szeretetre/szerelemre hivatkozva tartjuk bilincsben a másikat. Pedig az érzés már rég nem a szeretet/szerelem, hanem az egyedülléttől való félelem.
 
Karácsony van, a szeretet ünnepe. De amíg a szeretetünket az ajándékokban akarjuk csak kifejezni, addig nem tudunk még szeretni. Képzelj el egy olyan Karácsonyt, ahol nincsenek ajándékok. Milyen lenne Neked? Mit adnál akkor a szeretteidnek? Mit tennél, hogyan élnéd meg, hogy semmi nem kerül a fa alá, amit megtehetsz az az, hogy kifejezed a másik számára a szeretetedet, ajándék nélkül. Lehet, hogy sokan bajban lennénk? Ezzel nem azt mondom, hogy ne ajándékozz. Csak azt, hogy ne az ajándék legyen a főszereplő, hanem a szereteted.


 
 
Angyalok időszaka ez. Ha figyelsz, ha tudsz csendben maradni kicsit, ha tudsz egyedül lenni önmagaddal, akkor meghallhatod az üzenetüket :) Igazából a Lelked hangját fogod meghallani. Gondolj valakire, akit nagyon szeretsz, vedd elő a fényképét. Nézd őt egy ideig. Ha kell, akár hosszú ideig is. Addig nézd a képet, míg nem látod csak ŐT, minden olyan dologtól, tulajdonságtól mentesen, ami idegesít, ami bármilyen negatív érzelmet vált ki benned. Abban a pillanatban, ahogyan ezeket le tudtad választani a másikról, meglátod ŐT valójában. És nem csak meglátod, hanem beengeded a lelkedbe a lényét, és itt kezdődik a szeretet. Amikor beengedted, és megengedted, hogy ő önmaga lehessen. Minden általad rossznak vélt tulajdonságával együtt. Meglátod benne is az Angyalit. Ettől kezdve ez a kapcsolat Angyalok tánca lesz :)

Boldog Ünnepet kívánok minden kedves Olvasómnak :)
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4874 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x