5 női dolog, amit ma tégy meg magadért
Címlap / Psziché / 5 női dolog, amit ma tégy meg magadért

5 női dolog, amit ma tégy meg magadért

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-21

Nőnap van. A férfiak köszöntései a termékenységed, a genitáliák, a férfiak viszonylatából megélt minőséged kapcsán fognak érni, de ennél - hidd el - te sokkal, de sokkal több vagy!  


Rendezvénynaptár
Többek vagyunk, mint szépítkező babák, szóval csináljunk 5 valóban nőcis doglot ma, magunkért, és a többi nőért, hogy a nőnap ne punciról, termékeny méhünkról, mellekről, amelyek babát táplálnak, és ne külsőségekről szóljon, hanem valóban a NŐ-ről - amiért ez az ünnep lett 
 1. Sétálj egyet! Vegyél ki Éndiőt! 
  Az énidőd azt jelenti, hogy nem intézel senkinek semmit az égadta világon, hanem azt csinálod, amihez éppen kedved van. Olvasol, sétálsz, mész egy kört, vagy éppen felhívod a barátnődet  -  az a lényeg, hogy az idő rólad szóljon és jól érezd magad. Jó tipp, hogy a barátnők megbeszélhetik egymással, hogy ilyen énidős hívások idején teljes figyelmet szentelnek a másiknak, vagyis nem osztanak meg személyes történeteket és nem beszélnek magukról, csak figyelnek és megértést adnak. Ez nem egyszerű, de bele lehet jönni, viszont csak és kizárólag kölcsönös alapon működik!
   
 2. Beszélgess más nőkkel a nőkről! 
  A nőkről beszélgetni nőkkel, nos ez nem egyszerű dolog. De te képes vagy felhozni a témát, például azt, hogy nőként mi okoz nehézséget neki a hétköznapokban, vagy milyen számára a nőnap, szereti-e? Lehet, hogy azt mondja, hogy ő "nem nemzetközi nő" ezért ne is ünnepeljék. Lehet, hogy imádja a csokit és a virágot, vagy az is lehet, hogy vágyna az ünneplésre, de már senki nem ünnepli őt? Mindegy is a válasz - a lényeg az, hogy elgondolkodsz valaki más, vagy mások álláspontján te magad is. Nem kell sem egyetértened, sem meggyőznöd másokat. Pont elég, ha elfogadod amit mondanak. 


  pixabay
   
 3. Lepd meg magad! 
  Ha már énidő, adj magadnak valami apró ajándékot, amit szeretsz. A kedvenc italod, egy olyan gyümölcs, amit még nem próbáltál, valami csoki, egy masszázs, vagy bármi, amitől csak úgy jobban érzed magad a bőrödben. Ha nem ma akarod khúzni ezt a kártyát, az is oké - egy utalvány is megteszi. Jutalmazd meg magad! 
   
 4. Kapj inspirációt!
  Járj ma nyitott szemmel, tudatosan nőként a világban és keresd azokat a momentumokat a környezetedben, amik erősítik benned, hogy nőnek lenni jó, vagy éppen felhívják a figyelmet arra, hogy van még dolog bőven a női egyenlőség témakörében. Nézd meg, hogy inspirációid milyen arányban vannak!
   
 5. Hallgasd meg a HarmoNet Facebook live csatornáján a beszélgetésünket a Nőnap alkalmából, az ezotéria és a feminizmus kapcsolatáról, vagy akár gyere el a Görbe Bögre kávézóba személyesen, és a Nőkért egyesület kerekasztal beszélgetését is végighallgathatod. 

  Végezetül pedig azért, hogy más nők is tudják, hogy nőnek lenni, nőnapon cselekedni több, mint egy csokor virág, vagy egy kirúzsozott száj, oszd meg ezt a cikket! 
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 11961 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x