Ha hiszed, ha nem, a kulcs az unalom! - vallja Lendvai Ferenc...
Címlap / Psziché / Ha hiszed, ha nem, a kulcs az unalom! - vallja Lendvai Ferenc

Ha hiszed, ha nem, a kulcs az unalom! - vallja Lendvai Ferenc

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Lendvai Ferenccel öröm együtt dolgozni a személyiség fejlesztésén, hiszen nézete szerint a világ legizgalmasabb játéka a terápia. Készséggel elhiszem neki - játszani úgyis szeretek!  

Valóban játéknak tekinted a segítő munkát?

Bizony ám! Tudod, mi a játék neve? Belépés a Felnőtt Lélek Birodalmába! Ebbe a birodalomba kalauzollak el a terápiámmal, és engedem el a kezedet, amikor már a saját birodalmadban a saját utadat tudod járni. Addig viszont együtt kalandozunk, sírunk-nevetünk azon, amiket ezidáig megéltél, lelki alkatod szerint vagy szuper sikernek vagy teljes veszteségnek.

Sikernek? Hiszen segítőhöz nem azok az emberek szoktak járni, akik sikeresek! Vagy tévednék?

Bizony, van olyan is, aki a sikerével nem tud megküzdeni. Kudarc, siker - ezek mind mind kellettek ahhoz, hogy találkozzunk és tovább léphessünk. A továbblépéshez Neked kell egy döntést meghoznod, hogy továbblépek a lelki fejlődésem útján. A döntés meghozatalához egy egyszerű önteszttel tudsz információt gyüjteni.



Hol találom azt az öntesztet? Adsz mindenkinek, aki hozzád fordul?


Dehogy, ez ennél sokkal egyszerűbb! Nézz magadba párkapcsolat, anyagiak és a lehetőségeid területén! Ha bármelyikben is előkerül az a szó, hogy unom - már az jó jel. A legjobb ha minden területen előkerül! Ez jelenti azt, hogy már abban abból a helyzetből mindent megtanultál, és a lelked már jelzi a továbblépési igényét. A forditottját is megteheted. Mit unsz az életedben? Készits listát róla! Ha a lista üres, akkor még nincs dolgunk egymással. Amennyiben rövidebb-hosszabb tételekből álló listát tudsz összeállítani, már tekintsd azt a belépőjegyednek a Felnőtt Birodalmadba!


Azt hittem eddig, hogy máris ott vagyok...

Lehet, hogy még csak az előszobájában. Képzelj egy hatalmas, duplaszárnyas ajtót magad előtt! Rajta sok kicsi zárral és kilinccsel. A zárakba a listádon található "de unom már ...!" dolgok illenek bele, és elkezdik kinyitni a kapudat. Ehhez a nyitáshoz nyilván le kell tenni az eddig cipelt és mostanra fölöslegessé vált terheket és megtapasztalásokat. Elég, ha csak az emlékeit hozod magaddal, sőt, csak azt lehet hozni. Ebben a letételben, mondhatjuk elengedésnek is, segít egy rakat spirituális és lélekgyógász technika, ezeket hozom én hozzá, egyedi adagolással a személyedre összeállíva. Ezzel felvértezve tudunk közösen elindulni belépni a Felnőtt Lelkek Birodalmába.


Hányféle technikát használsz, és melyek ezek?

Transzperszonális légzésterápia, regressziós hipnózis, lélekbeszélgetés, theta healing, access bar, agykontroll technikák, valamint asztrológia, kineziológia, Ho’oponopono, mágiákból a szó, kártya, víz, mágneses technikák. Ezeket mind, tanultam, ismerem, szeretem, használom. Hogy mire számíts a terápia végén? Újjászületésre, teljesen más életszemléletre, a lehetőségeid felimerésére és teljes kihasználására. Valamint a környezet visszajelzésére, hogy teljesen megváltoztál, már nem az vagy, akit megszoktak, illetve voltál. Összegezve egy új, saját útján járó emberré tudsz válni, teremtőképességenek teljes birtokában! Önnálló, felelősségvállaló, autonóm emberré, folyamatos kapcsolatban a Teremtővel.

Várlak szeretettel, bármikor! ( Lendvai Ferenc elérhető: www.lendo.hu

Lendvai Ferenccel a Belső Nyár önismereti játékában találkozhatsz, nyerhetsz vele egy személyes konzultációt. Egyszerűen csatlakozz a képre kattintva! 





Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4870 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x