A véletlen 5 tipikus esete
Címlap / Psziché / A véletlen 5 tipikus esete

A véletlen 5 tipikus esete

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-01

Volt már olyan, hogy egy autóbaleset károsultjai az esemény után egymásba szerettek, összeházasodtak és családot alapítottak. Csak egy példa a millió közül. Nekik, akkor éppen ott kellett lenniük abban a pillanatban és össze kellett ütközniük, hogy találkozzanak egymással. De számtalan esetben mutatta már meg magát a véletlen...  

Amikor nem vagy utadon, mindig történik valami
Sokszor előfordul, hogy nem a saját ösvényünket tapossuk. Bizony ilyenkor történnek olyan dolgok, amik megrázónak bizonyulnak, de pontosan azért, hogy észhez kapjunk egy kicsit. Hogy lássuk már meg azt, hogy amit teszünk és csinálunk, az nem értünk van. Az nem a mi utunk! Ilyenkor viszont hirtelen belépnek az életünkbe olyan emberek, akik viszont inspirálnak minket és segítségükkel rátalálunk a valódi célunkra. Ez is mennyire „véletlen”, hogy ilyenkor hirtelen jön egy kívülálló személy és megmutatja a helyes irányt?
 
Amikor egy régi ismerőssel találkozol, akivel egyébként nem akarnál
Ezek azok a pillanatok, amikor kínosan érzed magad és az idő sem úgy telik, ahogyan máskor. Ettől függetlenül a régi ismerős odaül melléd a buszon és csak mondja és mondja. Majd kérdez, te pedig válaszolsz. Bármennyire is hihetetlen, ez sem véletlen. Valami oka volt neki, nézz magadba és derítsd ki, hogy mi célt szolgált ez az eset nálad!
 

Amikor valaki örökre megváltoztat
Vannak élethelyzetek, amikor szinte a semmiből bukkan fel egy illető, aki gyökeresen megváltoztatja az életünket. Ez lehet egy tanító, egy barát, egy kolléga, igazából teljesen mindegy, mert amint megtanultuk tőle, amit meg kellett, onnantól kezdve soha többé nem is találkozunk vele.  Gondolj vissza az életedre, hogy az elmúlt pár évben volt e ilyen személy? Ezek azok az emberek, akik nagy hatással vannak ránk és egy új világnézetet képesek nekünk adni. Feladatuk pusztán „csak” ennyi.

Akik folyamatosan tanítanak
Azok az emberek tartoznak ide, akik nem csak egy-két órában van egy-két szóban adtak nekünk valami maradandót, hanem napi szinten, folyamatosan velünk vannak. Ilyenek a házastársak. Sokszor el is hangzik a homlokra csapás után: „Nem véletlenül vagyok vele”. Bár ezt előszeretettel alkalmazzák kisarkítva, a „Mi lenne veled nélkülem?” kifejezéssel, ami egy az egyben ugyanazt takarja.
 
Akik végig mellettünk maradnak az úton
Ők bizony a családtagjaink. Nem „véletlenül” kerültünk abba a családba, ahol felnőttünk. Nem „véletlenül” lett az a testvérünk, aki és nem „véletlenül" lett az a házastársunk, a gyerekünk és az anyósunk sem. Szépen összerakott játék ez, a további feladatunk csupán, hogy helytálljunk ebben a bohózatban az élet színpadán!

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5895 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x