Kemény igazságok érzékeny embereknek
Címlap / Psziché / Kemény igazságok érzékeny embereknek

Kemény igazságok érzékeny embereknek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-11-30

Elképzelhető, hogy sokan a világot csak feketének vagy csak fehérnek látják, pontosan ezért tapasztalják meg a szürkeséget, ami a szélsőségek megéléshez vezethet.  

Valaki túl érzelmes, túl ideges, túl romantikus, túl ez, túl az és ez okozza életének szomorúságát is. Mindez pusztán csak azért történik így, mert nem tudja hova tartozik a világban.
 
És ezt az a belső küzdelem váltja ki, ami egy törékeny embert tükröz. Mindig ott van benne a remény, de mivel magába zárkózik, nincsen jelen a világban. Vajon milyen traumát élt át, ami ilyenné tette őt?
 

 
A szívfájdalom mögött a veszteség bújik meg, amit folyamatosan próbál megérteni és feldolgozni, de válaszok helyett csak miértekbe botlik mindennapjai során. Ezért a világegyetemmel folytatott kapcsolata is rendkívül különleges, amit olykor közelinek érez magához, olykor pedig elérhetetlennek. 
 
Ha túlzottan gondolkodó és érzékeny ember vagy, akkor nagy eséllyel az álmatlansággal is napi szinten küzdesz meg. Hiszen az ágyad az a hely, ahol az éjszaka sötétjében a legrosszabb félelmek és gondolatok kísértenek téged. Ez az a hely, ahol mindig felteszed magadnak a kérdést, hogy miért?
 
Azonban ha ezek közé az emberek közé tartozol, akkor egy jó hírt is veled lehet megosztani, miszerint tiéd a világ legjobb tulajdonsága. Művészi vagy, kreatív, egyedi és utánozhatatlan. Gondolkodásmódodat nem mindenki ismeri és nem mindenki szereti, de ha megismeri meg is szereti. Ezért nem ítélünk el elsőre semmit és senkit!

 
 
Végül mivel érzelmi intelligenciád az említett tények ismeretében rendkívül magas, így kapcsolataid is mélyen romantikusak és őszinték. Hát ilyen az érzékeny ember, akiket sokan nem értenek meg, mert őket a világ már túl keménnyé fabrikálta. Hogy melyik jobb, azt könnyen eldöntheted, ha magadban teszed fel ezt a kérdést, hiszen a válasz benned is ott van a kezdetek kezdete óta.

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3333 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x