A társtalanság leggyakoribb oka
Címlap / Psziché / A társtalanság leggyakoribb oka

Lukács Tünde

A társtalanság leggyakoribb oka

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-18

Nagyon sokan élnek egyedül. Vannak, akik évek óta keresik a párjukat, de nem találják a nekik megfelelő férfit/nőt. Vannak, akik találnak ugyan társat, de rendre tönkremennek a kapcsolataik. Néha úgy, hogy semmi előjele nincs a bajnak, csak hirtelen meggondolja magát a másik. Vajon mi vagy ki borítja fel ilyenkor a kapcsolatot?  

A családállítások sok éves tapasztalata azt mutatja, hogy sok esetben akkor sem vagyunk egyedül, ha egyedül élünk, ha pedig kapcsolatban élünk, akkor a társunk érzi szűknek a helyét a kapcsolatban.

Mit jelent mindez? A gyermek és a szülő között erős lelki kötelék van. Számtalanszor láthattuk már, milyen az, amikor a gyermek tudatalatt átvesz egy betegséget a szülőtől, azzal a tudatalatti szándékkal, hogy a szülőnek segítsen. A családállítások során ilyenkor a gyermek képviselője azt mondja a szülőnek, hogy – „majd én szenvedek helyetted” .

A legtöbb súlyos betegség, mint például a daganatos megbetegedés ilyen sorsátvétel. Ha a szülő rákban halt meg, és a gyermek szintén ebben szenved, akkor legtöbbször ez a dinamika működik a gyermek lelkében. Amikor a szülők elválnak, vagy az egyik szülő meghal, hasonló helyzet áll elő. A gyermek energetikailag „beáll” az eltávozott szülő helyére. Ilyenkor a kliens általában el is meséli, hogy együtt él a szülővel, hogy a szülő nehezményezi, ha máshol van, mással van, tehát valójában a szülő nem gyermekként, hanem társként néz a gyermekre. Természetesen nem tudatosan, mindez tudatalatt zajlik.

Ha a gyermek kapcsolatban él, akkor gyakoriak a társ és az anyós közti viták, ellentétek. Ilyen helyzetben a gyermek úgy érzi, két tűz között van, mindkét oldalról nyomás nehezedik rá. Ekkor szokott előfordulni az, hogy az illető kilép a párkapcsolatból, mert a lelkiismerete azt diktálja, hogy a szülőt válassza. Ugyanis azt érzi, választania kell.Mit tehet ilyenkor a társ? Sajnos legtöbb esetben a másik csak annyit érzékel az energetikából, hogy a kapcsolata problémás, a másik fél nem érti meg őt, hogy túl sok időt tölt a szülővel, és a saját közös életükre nem marad idő.

Ha éppen társat keresünk, de hosszú ideje nem találunk, akkor sem árt megvizsgálni a szülővel való kapcsolatot. Még akkor is, ha a szülők élnek, és együtt vannak. Elég a helyzet kialakulásához annyi, hogy a szülők rossz kapcsolata miatt a gyermek azért áll az egyik szülő mellé, mert látja, érzi, hogy az anya vagy apa magányos a házasságban.

Ha a nehéz helyzetek mögé látunk. akkor már nem azonnal a kapcsolat megszakítása lesz a cél, hanem a családi dinamika rendezése. Ha látjuk, hogy társunk miért viselkedik például ellenségesen velünk, akkor a kialakult helyzetet meg lehet oldani.

Mindez persze nem azt jelenti, hogy meg kell szakítani szüleinkkel a kapcsolatot, vagy gyorsan el kell költözni. Elég, ha energetikailag „rendezzük” a helyzetet a szülővel, kimondva azokat a oldó mondatokat, amelyeket ilyen esetekben alkalmazni szoktunk a családállításokon, és amelyek helyreállítják a lélek rendjét.

„Kérlek nézz rám szeretettel, ha én most visszaállok a saját helyemre, mert én nem tudom pótolni anyát/apát! Én csak egy gyerek vagyok.” Ezzel az oldó mondattal a gyermek visszaáll a saját helyére a családi lélekmezőben. Ezáltal nem csak a gyermek kap esélyt egy boldog párkapcsolatra, hanem a szülő is, aki szintén egyedülálló, hiszen eddig mellette sem volt szabad a hely.

 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3778 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x