Hogyan lehet kimászni a gödörből?
Címlap / Psziché / Hogyan lehet kimászni a gödörből?

Lukács Tünde

Hogyan lehet kimászni a gödörből?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-05

2019 nem könnyű év. Sokan érzik úgy, hogy mélyponton vannak, és nem látják a kiutat. Anyagi, munkahelyi, párkapcsolati, családi gondok, amelyek egyre jobban mélyülnek. Ráadásul az év első felében sokan eltávoztak a földi létből. Mit tehetünk akkor, ha úgy érezzük, elfogyott az erőnk? Meddig érdemes, és kell e küzdeni?  

A napokban egy ismerősöm azt mondta, hogy elege van az „Égiekből”, hogy folyamatosan keresztbe tesznek neki. A helyzet azonban az, hogy nem az Égiek, hanem mi szabotáljuk a saját életünket. Gyakran olvasom, hogy ez a mondat bűntudatot kelt, miszerint én tehetek róla, ha valami nem sikerül az életemben. Ne legyen bűntudatod, és ne hibáztasd magadat. Ugyanis mindezt nem tudatosan, hanem tudatalatt teszed. Elmesélem miért.

A fizikai világunk csak egy szelete az egésznek. Hogy hiszel-e benne vagy sem,, hogy létezik egy láthatatlan világ, ahol a dolgok másképpen működnek, az nem jelent semmit. Ha nem hiszel benne, az akkor is hat rád, és bizony jelentősen igazgatja az életedet. Ezt családállítások alkalmával láthatjuk, amikor megmutatkozik az, hogy sokszor milyen nagy különbség van aközt, amit látunk, és ami valójában „van”. Ezért hallom gyakran azt a mondatot, hogy „hát erre nem számítottam!”

Ugyanis az a világ, ami a fejedben él, és az, ami a valóság, néha teljesen különböző dolog


Mondok egy példát. Lehet, hogy rendelkezel művészi hajlammal, és nagyon jó vagy abban, amit csinálsz. Lehet ez zene, tánc, írás, vagy bármi. Mivel ezt imádod, szeretnél ebből élni. Mindenki elismeri, hogy tehetséges vagy, vannak is sikereid, de mégsem jutsz előre.

Amikor családállításon ránézünk ennek az okára, általában az derül ki, hogy a családban már volt olyan ős, aki hasonlóképpen meg nem értett művészlélek volt, tehetséges volt, de valami okból kifolyólag nem tudta ezt megélni. Leggyakrabban a szülők valamelyike. Ilyenkor hiába próbálkozol, hiába küzdesz, valami miatt mindig a háttérbe fogsz kerülni. Erről nem te tehetsz, hanem a minta, ami működik az életedben. Ez egy energia, amit tudatalatt működtetsz, és öntudatlanul olyan helyzeteket hozol létre, amivel gátolod a saját sikeredet.
Nem csak alkotás szempontjából történik ez így, ugyanez a helyzet a munka, párkapcsolat, vagy anyagi dolgok esetében is. Tudattalanul önmagadat szabotálod. Mikor a gödör mélyén érezzük magunkat, persze nem ez jut elsőként eszünkbe.

Az esetek 80 százalékában ilyen örökölt családminták állnak a sikertelenség hátterében, minden életterületen. Ezeket nagyon hatékony módon fel tudjuk tárni, és oldani tudjuk családállítással, kineziológiával vagy Théta Healinggel. Sokszor már egy beszélgetés is nyitja a mezőt, és oldást indít el, mert a blokk oka a tudatba kerül. Amikor egy gátló minta, vagy hitrendszer tudatosul, a változás elindul.

 

Most a szombati Telihold energiája még jobban felzaklatja a lelkünket, nagyon mély fájdalmak jönnek felszínre


Az élet most elénk tesz minden olyan dolgot, amit eddig halogattunk, vagy féltünk meglépni. Ne nyomd el az érzéseidet, engedj nekik szabad utat. Minden érted történik, még akkor is, ha ebben a pillanatban nem látod az értelmét. A gödör, amiben vagy, egy minőségibb élethez vezethet, ha az irányítást a lelkedre bízod . Ha pedig úgy érzed, egyedül nem tudsz kilépni egy rossz vagy fájdalmas helyzetből, hogy a gödör egyre mélyebb, akkor segítünk megtenni az első lépéseket, azzal a módszerrel, ami neked a leghatékonyabb.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3349 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x