Újrakezdők: Leöntött egy kancsó jeges vízzel, és hazaúton...
Címlap / Psziché / Újrakezdők: Leöntött egy kancsó jeges vízzel, és hazaúton nyomta a lábamra a klímát

Újrakezdők: Leöntött egy kancsó jeges vízzel, és hazaúton nyomta a lábamra a klímát

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-14

Újrakezdők - ezen a címen működik egy Facebook csoport azoknak a nőknek, akik egyrészt szívesen inspirálódnának mások történeteiből, másrészt akiknek szüksége van legalább mentális, vagy éppen fizikai segítségre, hogy kitörjenek egy elnyomó kapcsolatból.  

 Itt egy történet a csoport alapítójától, ami jól példázza mind a motivációt, mind azt a temérdek nehézséget, amit a csoport tagjai átéltek, és élnek. 
Minden történet, minden élet, minden egyes menekülés egy-egy kisebb sikersztori és ugyanakkor egy-egy kisebb dráma. 

A csoportba a jelentkezéskor feltett kérdések megválaszolásával lehet bejutni. 
"Idén karácsonykor jöttünk haza a szüleimtől a lányommal, (16 éves) , útközben bementünk a másik nagyszüleihez, ahogy pár éve én is mindig. Olyankor együtt ebédelünk/ vacsorázunk, majd haza vagy gyerekkel vagy ő marad és az apja hozza. Igen, néhány éve a nagyszülők, a gyerek apja, a testvére a családjával és én. Idén egy kicsit másként volt. A nagyszülőkkel beszélgettünk majd jött apuka. Elindultam felé, mondom karácsonyi ölelés erre ő, hogy mi a fszt képzelek hogy ölelgetném, amikor nem engedem hogy maradjon a gyerek. Megfagyott a levegő, a gyerek elsírta magát és mondta, hogy már mondta, ha ő nem akar maradni én meg leültem a fotelba és potyogtak a könnyeim. Amikor ezt olvasod azt gondolhatod: nahát micsoda dolog ezért bőgni? (Ha rám nézel méginkább fura lehet mert nem vagyok egy sírós típus.) 

13 éve nem vagyok az. 
 
21 éves voltam amikor találkoztam vele, 5 év múlva született a gyerek és 2 és fél éves volt amikor leléptem vele, meg 2 szatyor ruhával.

Egy sztorit szeretnék elmondani ami nem a legdurvább volt, arról itt nem akarok meg nincs is tanulsága csak számomra. 
Szóval volt egy lakásunk a városban, meg egy kisebb meg egy nagyobb tanyánk.

Tél volt és pár napot/hetet (?) a tanyán töltöttünk, amikor megérkeztünk nagyon hideg volt mint a tanyák szoktak télen ahol nem fűtenek napokig. Alvó gyerek ki a kocsiból, bebugyolál, betettem az ágyba majd kimentem fát vágni, hogy begyújtsak. Hallom, hogy ébredezik gyorsan mellé bújok, hogy aludjon vissza amíg meleg lesz.

Apuka jön, hogy be sincs gyújtva én döglök az ágyon majd leöntött egy kancsó vízzel miközben ordított. Ki kellett menekülnöm a házból aminek az ajtaját bezárta utánam. Én kinn a hidegben bőgve a vizes nadrágomban, gyerek benn sír, apuka vigyorog az ajtóban. Elindultam nem tudom hová. Jött utanam autóval, gyerek hátul és csendesen kiszól az ablakon, hogy szálljak be. Beszálltam és üvöltött velem, hogy azért amiért én bolond vagyok ne égessem őt a szomszédok előtt stb majd amíg a városba értünk (40 km) nyomta a lábamra a klímát.
 
Ez után sem hagytam el, egyszer majd megírom, hogy mi volt az utolsó csepp. ( Tényleg csak cseppnek tűnik. )

A karácsonyi indokolatlannak tűnő sírásomban ez is benne volt. Benne volt az 5 év minden kegyetlenkedése, az utána következő 13 év harcai vele, önmagammal azért, hogy ma én én lehessek. 
 
Amikor már kicsit kezdtem magamhoz térni annak idején, úgy döntöttem ha kimászok ebből a szarból felépítem az életem és segíteni fogok másoknak valahogyan akik hasonló helyzetben élnek nap mint nap. Azért, hogy ne halogassák a kilépést olyan sokáig mint én. Mert minden egyes nap amit így töltöttem el mérgezett engem, és a lányomat is.
 
Amikor úton voltunk haza, a mi otthonunkba most Karácsonykor akkor elkezdtem zsibbadni. Az egész testem, és eszembe jutott, hogy a megalazást amit kaptam átfordítom mások fejlődésére, menekülésének támogatására ugyanúgy mint ahogyan én erősödtem a rengeteg bántalmazásából. Így hát kitettem az első posztomat erről. Természetesen minden megnyilvanulásomat figyelemmel tart. 20 éve."
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1477 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x