Az új kulcsunk
hirdetés
Címlap / Psziché / Az új kulcsunk

Az új kulcsunk

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-11-23

Új lakásba költöztünk. Amolyan páncélajtósba. Tudják, az a fajta, amiről reméli az ember-lánya, hogy csak berobbantani lehet. Igen ám de csak egy kulcsunk volt a mi szuper-biztonságos menedékünkhöz.  

Új lakásba költöztünk. Amolyan páncélajtósba. Tudják, az a fajta, amiről reméli az ember-lánya, hogy csak berobbantani lehet. Igen ám de csak egy kulcsunk volt a mi szuper-biztonságos menedékünkhöz. Persze az is nálam. Így aztán, ha a férjem előre tudta későn ér haza, délután beugrott a kulcsért, ha kicsit korábban, toporogva várt a lábtörlőn, amíg gyerekfürdetés, pelenkázás, altatás közben szakítottam időt arra, hogy lekocogjak az emeletről beengedni. Ez így ment két hétig. Beláttam, tarthatatlan állapot! Elkészülődtem, összeraktam a baba-batyut, felöltöztettem a lányomat és nekivágtunk a városnak, kulcsot másoltatni! Naivan beestem a kulcsmásolóhoz, előkotortam a baba-batyu aljára rázódott kis fémdarabot, amiről szakértői szemmel megállapították, hogy ez bizony páncélajtóhoz való, erről a városban csak egyetlen egy helyen tudnak másolatot készíteni. Megkaptam a titkos hely címét.
Hm…

Némi bosszúságot okozott ugyan, hogy a város másik végén van, de bevallom jóleső érzéssel, nyugtáztam, hogy mégiscsak szuper-biztonságos a mi ajtónk! Előhalásztam a térképet, kikerestem a megadott utcát és átautóztunk a városon. Néhány ördögi kör után találtam egy aránylag közeli parkolót, összeszereltem a babakocsit, felébresztettem a lányomat (mindig elalszik az autóban) és elindultunk a titkos hely felé. Csöngetés után komoly, középkorú nő nyitott ajtót, aki közölte: itt hetente csak egyszer lehet ilyen kulcsot másoltatni, akkor van itt a szakember.
Hm…

-Mégis melyik nap?- kérdeztem.
-Csütörtök reggel, kilencre jöjjön!- parancsolta.
-Reggel kilencre? Nem tudok!
Ahhoz nekem a reggeli csúcsban minimum fél nyolckor kellene elindulnom. A lányom hétkor ébred, mosakodás, reggeli készítés, etetés, némi rendrakás. Akárhogy osztok-szorzok, korai a kilenc óra. Telefonszámot cseréltünk, reméltem tud jobb időpontot adni. Csalódottan visszakászálódtunk az autóhoz, gondoltam majd csak lesz valahogy. Lett is!
Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 1137 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x