Főpolgármester-jelöltek - lássuk a képes felüket!
Címlap / Psziché / Főpolgármester-jelöltek - lássuk a képes felüket!

Főpolgármester-jelöltek - lássuk a képes felüket!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-16

A keleti vizuális arcdiagnosztika tudományából megtudhatjuk, hogy mi van az arcunkra írva. És, persze azt is, hogy mi van mások arcára írva. Az egyes arcvonások ugyanis jellemvonásokra utalnak. Hangsúlyozom, hogy az alábbiak nem politikai esélylatolgatások - ehhez az alábbi sorok írója nem is ért - pusztán azt kívánom bemutatni, hogy mit várhatunk a négy legesélyesebb budapesti főpolgármester-jelölttől. 

A keleti vizuális arcdiagnosztika tudományából megtudhatjuk, hogy mi van az arcunkra írva. És, persze azt is, hogy mi van mások arcára írva. Az egyes arcvonások ugyanis jellemvonásokra utalnak. Hangsúlyozom, hogy az alábbiak nem politikai esélylatolgatások – ehhez az alábbi sorok írója nem is ért – pusztán azt kívánom bemutatni, hogy mit várhatunk a négy legesélyesebb budapesti főpolgármester-jelölttől.

Lássuk a sokat emlegetett Demszky Gábort – fantasy-kedvelők kedvéért Ankh-Morpork Patríciusát! Oldalra fésült haja jól nevelt úttörő-kori emlékeinket idézi fel. A magas homlok műszaki számításokhoz szükséges érzéket, intelligenciát sejtet – enélkül aligha maradhatott volna meg ilyen hosszú ideig posztján. Mélyen ülő, éberen figyelő szemei elemző, óvatos embert mutatnak, aki a számára érzelmi jelentőséggel bíró dolgokat is hivatali stílusban tudja előadni, sőt általánosságban igyekszik objektíven nyilatkozni, érzelmek nélkül. Utóbbiakat mélyen rejti. Magánügyeit nem teregeti ki. Orrának hajlata rátermett ügyintézőnek mutatja, aki a saját útját járja. Nehezen befolyásolható, független ember. A saját „szemüvegén” keresztül látja a világot, bevált dolgokon nehezen változtat, nem szereti a kockázatot. Rendkívül ügyesen, óvatosan egyensúlyoz a különféle politikai hatóerők között. Rátermett vezető, ezt arcának Jupiter-körvonala mutatja – ez azt jelenti, hogy álló téglalapba foglalható az arc egésze. Ez az arcforma sok vezető alkatú embernél látszik, még Schobert Norbi is ilyen – utóbbi vajon hány száz embert tud rávenni, hogy tornázzon? Meglátjuk, hogy Demszky Gábor hány polgárt tud rávenni, hogy őrá szavazzon, újra meghosszabbítva regnálását...


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 4625 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x