Psziché - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap15
Psziché
5 tipp, hogy el tudd engedni a téli levertséget

Nehezen kelsz ki reggelente az ágyból? Szinte semmi nem mozgat meg? Legszívesebben csak a fejedre húznád a takarót, vagy belefeledkeznél egy kellemes könyv soraiba a napi teendők helyett? A téli levertség nem szokatlan jelenség, sokakat megtalál, főként az ünnepek után.


A modern kor 10 csodája: Te hány napig bírnád nélküle?

Csodák, amelyekről évszázadokkal ezelőtt még álmodni sem mertünk volna.


Megváltozni vagy elfogadni önmagadat?

Jól működő önismereti módszer: szeretnél valamit elérni az életedben? Változz meg legbelül úgy, hogy a külvilágban "magától" megjelenjen a vágyott eredmény. Mi van, ha ez mégsem működik?


Nyomtatott betűkkel írok - ez mit jelent?

Grafológusként sokan szegezik nekem ezt a kérdést. A mai rohanó világban sokan úgy érzik, hogy "elvesztik kézírásukat", annyira sokat használják a számítógép billentyűzetét. Sokan pedig áttérnek a nyomtatott betűk használatára.


Az autizmus jellegzetességei

Az autizmus súlyossága és az IQ mellett befolyásolják: a nyelvi és beszédkészségek, képességkultúra, személyiségvonások, egyéb (pl. érzékszervi) sérülések és az életkor. Szociális fogyatékosságként értelmezve, gyakorlati célokkal Lorna Wing (angol gyermekpszichiáter) az autizmus három típusát írta le.


Irka-firka, ákom-bákom - titkolt szexualitásom

Nem is gondolnánk, mi mindent elárul rólunk egy-egy firka. Nem kell különösebb rajztehetséggel rendelkeznünk ahhoz, hogy firkálni tudjunk. Firkálunk telefonálás közben, egy-egy unalmas tárgyalás alatt, az iskolában, vagy csak egyszerűen várakozás közben, bárhol, bármikor, bárhova.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x