Psziché - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap15
Psziché

Rendezvénynaptár
Egyedül csináljuk, mégis enyhíti a magányt - mi az?

Ha valaki egyedül él, nagyobb az esélye bizonyos egészségügyi problémák kialakulására. A meditáció viszont remekül enyhíti a magány érzését, még akkor is, ha nem csoportban, hanem egyedül végezzük.


Félelem feloldása - fogadalom, ami megoldást hoz

A félelem az egyik legnagyobb mumus. Viszonylag hamar megismerkedünk vele, hiszen szinte folyamatosan félünk valamitől: a sötéttől, a hidegtől, a melegtől, a naptól, az egyedülléttől, a betegségektől, a szegénységtől. De hogyan is fordíthatnánk a félelmet a javunkra?


Mama, kérlek maradjatok otthon!

Most nagy a kulimász! Igazi, koronás kínlódás van! Tényleg! Ti veszélyben vagytok a papával. Az unokák itthon szedik szét a házat - tudom, vigyáznál rájuk, de most fontosabb az egészséged. Már ha hajlandó vagy törődni vele! Mama, kérlek maradj otthon! Te is, és vedd rá a papát is, hogy ő se menjen


Énidő nélkül eltűnik az Én

Randevú önmagunkkal. Találkozás azzal, akit a legjobban szeretek: ezt jelenti az énidő. Akár hiszed, akár nem, elképesztően fontos lenne az életünkben, hogy több-kevesebb, de rendszeres jelenléte legyen.


A félelem három arca

Az ősi keleten úgy tartották, a félelem, az emberrel együtt születő és felnövő tulajdonság, háromarcú.


17 végzetes döntés, amit meghozhatsz

Ijesztően hangzik - de sajnos igaz: olykor egy-egy aprónak tűnő döntés örökre megváltoztathatja életünket. Melyeket kerüljük el, hogy ne térjünk le a helyes útról?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x