HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-17
Psziché

Rendezvénynaptár
A modern kor tragédiája - széthullott kapcsolatok

Felgyorsult világban élünk. Egyre gyorsabb autók, okostelefonok, számítógépek, gyorséttermek. Nincs idő a rendes, hagyományos étteremre. Ott ugyanis meg kell várni a frissensültet, mi pedig még egy hamburger elkészítésének az idejét is sokalljuk. Az emberi kapcsolatokról pedig már ne is beszéljünk.


A titokzatos intuitív tudás

Albert Einstein nem az a tudós volt aki, ne használta volna a racionális gondolkodását, vagy a logikai képességeit. Mégis ő mondta ki ezt az egyszerű bölcsességet: "Ami igazán számít, az az intuíció."


Ébredés és tudatosság

"Honnét vagy hát olyan biztos abban, hogy mindaz, amit érzéked és értelmed segítségével ébrenlétedben valóságosnak tartasz, az tényleg valóság; attól az állapottól függetlenül, amelyben éppen vagy? Mert lehet, hogy rád tör egy olyan állapot, amely az ébrenlétedhez úgy viszonyul, mint az ébrenléted az alváshoz., s így ébrenléted hozzá képest alvás csupán! És ha eljön ez az állapot, megbizonyosodhatsz arról, hogy minden, amit értelmeddel elgondoltál, csak a fantázia üres játéka volt." - Al- Ghazalij


Mitől lesz jó az életünk?

Sokan szeretnénk tudni, mire van szükség ahhoz, hogy jó életünk legyen. Mit kell tenni a jelenben ahhoz, hogy a jövő majd megadja azt, amire vágyunk. Vajon aktuális vágyaink biztosítják-e azoknak a forrásoknak az aktiválását, melyekre idősebb korunkban támaszkodhatunk? Vajon az, amire a jelenben fókuszálunk, lehetővé teszi-e, hogy a jövőben boldogok legyünk?


E, mint: Elengedlek, hogy maradj!

Néhány nappal ezelőtt álltam a konyhámban, mellettem egy valódi látó és sok mindent értő, aki igyekezett nekem elmagyarázni mit is jelent az elengedés. Ha vizet veszel a tenyeredbe és lazán tartod, akkor szépen lassan csordogál, sőt ott marad benne. Ha görcsösen szorítod akkor a marék víz helyett nem marad más csak görcsös öklöd és elfehéredett ujjperceid. Ez hát az elengedés!


5 jele annak, hogy te is kaptál egy lelki ajándékot

Mindnyájunknak vannak jó és rossz tulajdonságaik és ettől leszünk egyediek és különlegesek is.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x