Psziché - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap15
Psziché
Négy lépés, hogy ki merj lépni a komfortzónádból

Kívül tágasabb, de… - avagy miért ragaszkodunk a komfortzónánkhoz? Egyálalán mi a fene az a komfortzóna, és miért félünk kilépni belőle? És ha már kiléptünk, miért átkozzukmagunkat, hogy eddig vártunk vele? Nézzünk a körön kívülre!


Belső megélések, lelki állapotok

Voltál már úgy, hogy hosszabb távra beleragadtál egy érzelmi állapotba? Minden tőled telhetőt megpróbáltál, de még sem sikerült elérned, hogy jobban legyél? Te is elvégeztél már egy csomó tanfolyamot, de még mindig vannak elakadásaid az életben? A Belső Megélések Rendszere kulcs lehet a számodra.


Te rosszul gyászolsz! Nem lehet így viselkedni!

Beszélgettem egy olvasóval tegnap, és azt mondta: Jaj! Miért van a halál a címlapon? Miért nem foglalkoztok inkább pozitív dolgokkal ezekben a nehéz időkben? Pont ő az, aki miatt ezek a cikkek születnek, hogy a halál végre ne legyen ennyire félelmetes!


Az örökös nassolás - 3 hatékony tipp, hogy leszokj róla!

Életünk legnagyobb megédesítői, és egyben megkeserítői a finom apró falatkák, csokoládék, kekszek stb. A nassolás az egyik legrosszabb szokásunkká válhat, hacsak nem vált már eddig azzá. Ha igen, a leszokás sem lesz egyszerű, de van rá 3 bevált tippünk, hogy tényleg leszokj!


Halálról márpedig nem beszélünk! Tabuk, amik belülről mérgeznek meg

Mi lenne velem, ha te meghalnál? ... és veled mi lenne, ha én meghalnék? A párkapcsolatok egy jelentős részében ez a kérdés soha nem hangzik el, mert halálról beszélni rossz ómen. Pedig ezekben a halállal terhes időkben fontos volna lélekben késznek lenni ara, hogy ne legyen tabu ez a téma.


Újrakezdők: Leöntött egy kancsó jeges vízzel, és hazaúton nyomta a lábamra a klímát

Újrakezdők - ezen a címen indul egy új Facebook csoport azoknak a nőknek, akik egyrészt szívesen inspirálódnának mások történeteiből, másrészt akiknek szüksége van legalább mentális, vagy éppen fizikai segítségre, hogy kitörjenek egy elnyomó kapcsolatból.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x