HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-04-25
Psziché

Kapcsold ki a robotpilótát - kezdj el élni!

Mennyire vagy tudatos abban, hogy milyen reakciókat adsz a külvilág eseményeire? Te éled az életed, vagy robotpilóta üzemmódban hagyod, hogy végigvonszoljanak rajta?


A szeretetről: tudjuk még, hogy mit jelent?

Manapság sokat beszélünk a szeretetről, tanfolyamokra járunk, hogy megtanuljuk, mégis ezzel vannak a legnagyobb gondjaink. Pedig a megoldás kulcsa egyedül bennünk rejlik.


Amikor szívás az élet

Egyre gyakrabban hallom: "az élet egy szívás". Vajon mi történik, ha így gondolkodunk? Tudunk e változtatni a helyzetünkön, vagy bele kell ebbe törődni? Mit okoz az életünkben az, ha így nézünk a világra?


A panaszkodás arra szolgál, hogy megtanítsa: nem szolgál semmire

Jó kis menedék. Olyan jólesik megosztani, kiadni magunkból, abban a hiedelemben, hogy megszabadulunk a nyomasztó tehertől. Az elme máris kész a magyarázattal: ha megosztjuk, kevesebb marad belőle nekünk…


Miért nem tudnak erről az emberek?

Mostanában többen feltették nekem a kérdést. "Miért nem tudnak erről az emberek?" Arról, hogy lehet másképpen. Hogy van kiút a boldogtalan, nehézségekkel teli élethelyzetekből, betegségekből, társtalanságból, magányból, pénztelenségből.


Reagáló kutyák vagyunk?

Mennyire adunk tudatos választ ízekre, illatokra, látványra? Képesek vagyunk-e hasznunkra fordítani a zsigeri ösztöneinket?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x