Psziché - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap2
Psziché
A sikeres változás útján

Változni, változtatni önmagunkon vagy az életünkön annyi, mint kilépni a komfortzónánkból. A megszokotthoz képest eltérő módon kell szemlélnünk a világot, éreznünk, gondolkodnunk, reagálnunk adott helyzetben, ez pedig nehéznek, kényelmetlennek, akár félelmetesnek is tűnhet, míg meg nem tesszük az első lépéseket.


A megújulás lélektana: lelki támasz metamorfózis esetén

A metamorfózis klasszikus példája, amikor a rút kis hernyóból fantasztikus pillangó lesz. Amikor a csúnya lányból némi vakolóanyag és pár nívós textília, olló és hajszárító felhasználása után címlapfotón pózoló királynő válik. Millió film, show témája ez. De mi van az egyáltalán nem ennyire látványos lelki átalakulással? Ki veszi észre?


A jóboszorkány morzsái

Az én példaképem nem varázsló, nem Isten és nem Jézus, nem is akar az lenni. Nem kezdi el keresni, ki az, akinek segítség kell. Nem akar mindenkin segíteni, és azt gondolom, a világot sem akarja megváltani. De a lehetőséget felkínálja mindazoknak, akik megoldást keresnek, akik a kezüket nyújtják, hogy változtassanak, hogy javítsanak a saját hibáikon.
Meggondolatlan fogadalmaink

Míg a halál el nem választ. Örökké szeretni foglak. Mindig hűséges leszek hozzád. Sorolhatnám még tovább azokat a fogadalmakat, amelyeket nap mint nap teszünk. Közben úgy gondoljuk, ezzel jót teszünk magunknak és a másiknak, és ettől szeretni fognak bennünket. Vajon meddig tart egy örökre szóló fogadalom?


Azonos szeretetnyelvet beszélünk-e párkapcsolatainkban?

Legtöbbünk a saját szüleitől kezd meg tanulni beszélni. Miközben elsajátítottuk anyanyelvünket, a beszédstílusunkra, a hangképzés módjára is jellemző volt az az egyediség, amit a szüleink által szolgáltatott minta alapján tettük a sajátunkká. Hasonlóan van ez a szeretetnyelvvel is.


12 jótanács, hogy jól élj és elégedett légy

Az Oroszlán havában járunk, tombol a nyár, gazdag és áldott időszakban vagyunk. Az alábbi jótanácsok bármelyik napon alkalmazhatóak: mindennap kérhetünk, mindennap kaphatunk is sok jót!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x