Psziché - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap2
Psziché
A tisztán érzés képessége - Igaz vagy sem?

Egyre több az olyan ember, aki magát "tisztánlátónak" nevezi, és sokaknak mondja meg a TUTIT. Te is ilyen vagy? Vagy csak mélázol rajta, vagy éppen ellenkezőleg?


7 idegesítő szellemi tanítás Halász Alexandra gyűjteményéből

A rosszul időzített szellemi tanítás, kérdés, tanács még akkor is rossz ötlet, ha egyébként igaz - mert a szerető ráhangolódás, együttérzés, vagyis az emberség hiányát árulja el. Még hét olyan szentencia, amit inkább ne mondj - Halász Alexandra tanácsadónk gyűjtéséből.


Te anyáskodsz a pasid felett? 4 ok, amiért biztosan repülni fogsz!

Az anyáskodás négy jele, amit tuti nem visel el a pasid! Te a társa, a kislánykája, vagy netán az édesanyja vagy? Egyenrangú kapcsolatra törekszel, nő tudsz lenni, vagy a nő egy idősebb, másik aspektusa? Félelemből teszed, vagy megszokásból?
Hogy vagy? - Válaszodból kiderül, milyen ember vagy!

Hogy vagy? - Mit válaszolsz általában erre a kérdésre? Írd le gyorsan, aztán keresd ki, milyen ember is vagy!


Miért van sok spirituálisan felébredt nő egyedül?

A napokban hangzott el a kérdés egy beszélgetés során, hogy vajon miért van az, hogy sok spirituálisan felébredt, önmagán dolgozó, fejlődő, megfelelő önismerettel rendelkező nő egyedül él. A téma elindította a gondolatsort a fejemben, amit most szeretnék megosztani veletek. Főleg azért, mert rengeteg saját tapasztalat is van mögötte.


Siker, amire mindenki vágyik… De mi is ez?

Terapeutaként nap, mint nap találkozom ezzel a kérdéssel. Sokan keresnek fel azért, mert sikerre vágynak, mert sok pénzt akarnak. Szinte megszállottan akarjuk és vadásszuk a sikert. A médiából is ez folyik különböző aspektusokból. Az emberek még ma is azt hiszik, hogy akkor lehetnek valakik, ha a világ elismeri őket. Az számít értéknek, ha elismer a külvilág.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x