HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-12-18
Psziché

Ezt nézd meg, mielőtt iskolába mész!

"Amikor én iskolába jártam sok-sok éve, egy nagyon fontos kérdésre nem kaptam választ..." - mondja Sivaráma Svámi.


Mesélnek a tárgyaink - neked mit mondanak?

A tárgyak emlékeztetnek a legboldogabb időszakokra, szomorú napokra, nagy kihívásokra és nagy elengedésekre. Árulkodik rólunk az is, hol tartjuk őket a lakásban. Neked mit mesélnek a tárgyaid?


 Minden nő kurva, minden pasi szemét!

Úgy vagyunk ezzel a világgal, hogy szeretünk magunkból kindulni és szeretünk általánosítani. Ha én egyszer azt tapasztalom, hogy a nők nem szeretnek, csak a pénzem kell nekik, akkor ahogy kell, elkönyvelem: minden nő kurva! Ha egy nőt a pasik örökké átvernek, ha minden kapcsolatból roncsként jön ki, ha azt érzi, csak arra kellett, hogy kihasználják, akkor ő is elkönyveli magában: minden pasi szemét állat!


Milyen szerepet szánsz az időnek?

Az idő szerepe különleges és meghatározó az életünkben. Viszonyítási pontot jelent a mindennapokban, miközben mérhetővé teszi az életünk folyását. Fordulópontok és konkrét életesemények köthetők hozzá. Érkezések és távozások, megállók és újrakezdések, előrepillantások és visszatekintések. Az idő ad keretet az életünknek. Gyógyírt jelenthet a fájdalomra, pillanatfelvételeit boldog emlékeknek, örökséget, terhet, fogódzót, melyek a múltunkban gyökerezve, a jelenünkön keresztülívelve mutatnak a jövőnk felé.


Mire jó az adventi időszak?

Az advent a várakozásról szól. A csodára való várakozásról gyermekként. Az ajándékozásra való várakozásról felnőttként.


Csalódások - küzdelem a szeretetért

Életünk során sok csalódás ér bennünket. Csalódhatunk gyermekként szülőben, testvérben, felnőve a párunkban, barátban, kollégában. Ilyenkor becsapva érezzük magunkat, és azt gondoljuk, a másik nem szeret minket. De miről szól valójában a csalódásTöbb ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x