Hárommillió dolláros jégvendéglő a sivatag közepén
Címlap / Showbiznisz / Hárommillió dolláros jégvendéglő a sivatag közepén

Hárommillió dolláros jégvendéglő a sivatag közepén

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-05

Idén júniusban nyílt meg egy dubai bevásárlóközpontban a Közel-Kelet első igazi chillout hangulatot árasztó különös építménye, egy jégvendéglő. S hogy miért érdemelte ki a világ kilencedik jégvendéglője a Chill Out nevet?  

 

Mert itt valóban minden jégből készült: a székek, asztalok, poharak és tányérok, falakon található műalkotások, sőt még a függönyök és gyertyák is.

A nagy meleghez szokott látogatók egy része, a mínuszok miatt így nem is bír huzamosabb ideig a jégfalakon belül maradni, pár perc múlva kimenekülnek a jeges épületből.

A nem mindennapi élményt 17 dollárért lehet igénybe venni, melyért cserébe egy üdvözlőital, egy bélelt kabát-, egy pár meleg kesztyű - és cipőhasználat jár. A látogatók először egy lehűtött átmeneti helyiségben szokhatnak hozzá a hideghez, majd innen léphetnek be a vendéglőbe.

A 3 millió dolláros költségvetésből, 40 tonnányi jég felhasználásával készült turistacsalogató látványosság ellen azonban sok elégedetlenkedő emelte fel hangját. Nem csoda, hiszen itt, a sivatag közepén az energiagazdálkodás és energiafelhasználás igen csak kényes téma.

A nagy melegből betérő vendégek azonban ezzel vajmi keveset törődnek. Nekik csak azon kell iparkodniuk, hogy minél gyorsabban fogyasszák el a rendelt fogásokat, hiszen még az étterem speciális edényeiben is hideggé dermed az étel negyed óra múlva.

(Képek: Associated Press)


 
 
[ 847 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x