HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-11-22
Címlap / Showbiznisz / Ajaj, macskajaj!

Ajaj, macskajaj!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-11-22

Egy 64 éves férfi úgy döntött, nem fizet vámot a nürnbergi repülőtéren. Inkább benyakalt egy üveg vodkát. 

 

A férfi, aki épp egyiptomi vakációjáról érkezett Németországba, a nürnbergi repülőtérre érkezve tudta meg, hogy vagy ki kell dobnia a nála található egy üveg vodkát, vagy fizetnie kell.

Egyik megoldás sem tetszett neki, inkább megitta egy álló helytében az üveg tartalmát, ami motoros funkcióinak azonnali leállását eredményezte. A vakációt követően kórházban körött ki, ahol életveszélyes alkoholmérgezéssel kezelték.

Állítólag teljesen fel fog épülni, bár egy-egy ilyen heveny mérgezés nagyon rossz hatással lehet az ember szervezetére. Ilyenkor, szilveszter éjszakáját követően sokan tapasztalják meg, hogy az alkohol is méreg, és komoly veszélyeket jelenthet az ember szervezete számára.

Nézzük, milyen változatos mérgezéses tüneteket okozhat a túlzott ivászat: hányinger, hányás és fejfájás, szomjúság, szapora szívverés és vérnyomásváltozás, remegés és fáradtság jelentkezhet.

Az akut alkoholmérgezés tünetei pedig még riasztóbbak lehetnek: szájon-orron keresztül történő hányás, zavartság, kitágult pupillák, gyenge légzés, eszméletvesztés és felpuffadt arc. Ilyenkor azonnali orvosi ellátásra van szükség.

Ha nincs ekkor baj, de mihamarabb orvosolni szeretnénk enyhe másnaposságunkat, íme néhány gyógyír >>

-kv-

 


 
 
[2277]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 67
 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x