Magyar világsztár New Yorkban
Címlap / Showbiznisz / Magyar világsztár New Yorkban

Magyar világsztár New Yorkban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

Király Linda két és fél éve készíti Amerikában első albumát, amelytől a New York-i lemezcég azt reméli, hogy legalább akkora sikert arat majd, mint Whitney Huston vagy Mariah Carey bemutatkozó albuma.  

Király Linda a legjobb cégekkel dolgozik együtt. Semmiben nem szenved hiányt, hiszen sokat várnak el a világsztár jelölttől. Hatalmas pénzeket fektetnek a készülő produkcióba. A szerződés még azt is meghatározza, hogy Lindának miként kell táplálkoznia, kötelezik a jó kondícióra, az ápoltságra és külön személyi edző biztosítja számára azt, hogy alakja minél jobban megfeleljen a sztárvilágban előírt normáknak.

Linda nagylemeze a nyáron kerül forgalomba, remélhetőleg hatalmas sikerrel! A lemezen található dalok nagy részét az énekesnő maga írta, és énekel egy duettet Eric Benettel is, aki a világ egyik legjobb soulénekese.

 A lemez megjelenését amerikai, ázsiai, európai turné követi majd, és az énekesnő azt ígérte, hogy a budapesti arénában is fellép majd, hogy ne csak a külföldi, hanem a hazai rajongók is hallhassák őt élőben. Erre viszont csak szigorúan a lemez megjelenése után kerülhet sor, ugyanis a szerződés ezt is előírja Lindának.

Addig is, ha valaki szeretné meghallgatni Király Linda „Can’t let go” c. számát, a YouTube-on van rá lehetősége.

Kép: www.kiralylinda.hu

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1206 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x