Megtréfálták a szőke szépséget
Címlap / Showbiznisz / Megtréfálták a szőke szépséget

Megtréfálták a szőke szépséget

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-29

Egy kedves tréfával kedveskedtek Zimányi Lindának születésnapja alkalmából társai Ausztráliában. 

A VIVA ausztráliai forgatásán egy kedves csínyt eszeltek ki A stáb tagjai. Tóth Gabi, Tomi és Mark szövetkeztek, hogy 22. szülinapjára meglepetés bulit szerveznek Lindának.   

A szőke szépséget egy interjúval csalták a helyszínre.
Azt mondták neki, hogy egy ausztrál divatmagazin szeretne anyagot készíteni vele. Nem volt feltűnő, hiszen ottartózkodásuk alatt, már több újságíró és egy nagy ausztrál TV csatorna is megkereste őket. Linda nem gyanakodott már csak azért sem, mert a teljes meglepetés kedvéért nem szombatra, születésének napjára, hanem péntekre időzítették a partit.

Amíg Linda a riportra készült, addig Gabi, Tomi és Mark feldíszítettek egy lakást, amit direkt erre a bulira kértek kölcsön. A lakás tulajdonosa játszotta el a kísérő szerepét, így ő volt az a személy is, aki telefonon tudta figyelmeztetni Markékat, hogy Linda mikor lép be az ajtón.

A meglepetés tökéletesre sikerült!
Mikor Linda megérkezett az ’interjú helyszínére’ döbbenten szembesült azzal, hogy 3 szólamú "Happy Birthday to you"-val és kedvenc tortájával fogadták barátai a több száz lufival, mécsesekkel feldíszített lakásban.

A csínytevők egy kicsit izgultak, nehogy Lindának rosszul essen, hogy nem lesz interjú, de ő a meghatottságtól teljesen meg is feledkezett az egészről. „Életem egyik legszebb születésnapja volt” – foglalta össze az estét Linda. A meglepetésbuli részleteit idén tavasszal nyomon követhetitek a VIVA-n A stáb reality show-ban, hiszen a kamera végig forgott...

Ausztráliába ment a stáb>>>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2908 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x