Paris ismét botrányosan viselkedett
Címlap / Showbiznisz / Paris ismét botrányosan viselkedett

Paris ismét botrányosan viselkedett

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Ez a csajszi mindig csinál valami hülyeséget. Bizonyára nagyon unatkozik, vagy a feltűnési viszketegség miatt nem fér a bőrébe, de az is lehet, hogy egyszerűen csak ennyire primitív.  

Részeges jelenetek, alkohol, randalírozás, punci mutogatás, drog… minden volt már, a paletta teljes. Vagy azt hittük. Az egyre idiótább szőkeség most annyira túl lőtt a célon, hogy kitiltották Moszkva legdrágább és legelegánsabb szállodájából, a Hyettből.

Pedig nem is olyan nagy dolog, amit csinált: mindössze annyi, hogy összefirkálta  a falat. Egy olyan szobában, aminek az ára 16.000 dollár egy éjszakára.
Az elnöki lakosztály bársonytapétás falán hagyta ott kézjegyét Paris kisasszony, egy filctollal a méregdrága burkolatra írta: Paris, Moscow, 2008.

Ezért a húzásáért örökre kitiltották a hotelből, és még 9.000 dollár kártérítést is a nyakába sóztak. Aki ennyire idétlen, hogy ilyen gyerekes hülyeséget csináljon, az meg is érdemli. Nem tudni, hogy Paris szerint egy jópofa vicc volt-e, vagy csak tényleg azt gondolta, hogy a vendégkönyv helyett a falon a helye firkájának? Ilyesmit a neveletlen kisiskolások csinálna az iskolai WC falára. Legfeljebb.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2290 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x