Rúdon tekereg Carmen Elekcra
Címlap / Showbiznisz / Rúdon tekereg Carmen Elekcra

Rúdon tekereg Carmen Elekcra

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

Otthoni sztriptíz a titka formás testének – és tartós kapcsolatának. 

Carmen Electra nem mindennapi csajszi! A hírhedt „rosszkislány” már sok vadító dologgal felhívta magára a figyelmet, ezúttal azonban olyat talált ki, amitől mindenkinek tátva maradt a szája. Sztiptíztáncosnő lett! A gyönyörű modell, színésznő most új foglalkozást talált magának, egyelőre csak otthon, ám ki tudja… egész biztosan szép összeget keresne vele, ha…


Persze szó nincs arról, hogy a nagyközönségnek mutatná be rúdon tekergő tudományát, bár ez sem lenne tőle meglepő. Mindössze annyi történt, hogy Carmen rákapott a hosszúkás dolgokra, imád azokon tekeregni, simogatja, kényezteti, nyalogatja azokat. Ha nincs jobb, akkor egy három méter magas rúd is megteszi, amin táncolni lehet, mégpedig a lehet legerotikusabban. Annyira megtetszett az új kedvtelés Carmennek és barátjának, hogy otthonra, a nappaliba is beszereltettek egy ilyen éjszakai mulatóba való kelléket, és a csini hölgy ezen mutatja be tudományát Rob Pattersonnak, akit annyira lenyűgözött barátnője tudománya, hogy megkérte a kezét!

Carmen ezzel mindjárt két legyet üt egy csapásra: a rúdon tekergéstől bomba jó az alakja, és kőkemény a popsija, emellett harmadszor is férjhez mehet, és ha így folytatja, ez a házasság lehet, hogy tartósabb lesz, mint az előző, rúd nélküliek.

HarmoNet tipp: Tökéletes mell, szexi popsi azonnal>>>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1056 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x