Szimpla élvezet, dupla büntetés! Orális szex a görög tengerparton...
Címlap / Showbiznisz / Szimpla élvezet, dupla büntetés! Orális szex a görög tengerparton

Szimpla élvezet, dupla büntetés! Orális szex a görög tengerparton

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-28

Tilos a gyönyör a görög tengerparton. A mesés örömök csak a filmekben léteznek, a hatóságok fellépnek a huncutságok ellen. Mit vétettek szegény lányok? Kaotikus helyzet egy kis boldogságért. 

A Reuters hírügynökség információi szerint 9 Görögországban nyaraló brit nőt vett őrizetbe a rendőrség prostitúció vádjával a hétvégén. Az ügy pikantériája, hogy az említett hölgyek egy helyi rendezésű orális szex versenyen vettek részt, ahol zsűri előtt kellett bizonyítaniuk ez irányú technikájuk kiválóságát. A versenyen nevezési díjat is kellett fizetniük, amit vélhetően a várható nyeremény – és némi elfogyasztott alkoholmennyiség – okán örömmel vállaltak. Így duplán kerültek csávába, hiszen nem elég, hogy a klasszikus prostitúcióval ellentétben ők fizettek, nem ők kaptak pénzt az aktusért, ráadásul még a törvény szigorával is szembe kell nézniük!

A brit nők mellett az ügyben érintett még 12 férfi is – hat brit és hat görög, köztük két bártulajdonos – akiket obszcén magatartásra való felbujtással vádolnak. A versenyről készült videofelvételt valaki az Interneten is közzétette, személye egyelőre ismeretlen, ellene tudomásunk szerint – eleddig – nem emeltek vádat. 

A Görögország nyugati partjainál fekvő Zakynthos – más néven Zante – sziget az utóbbi években vált turistaparadicsommá és a britek egyik kedvenc üdülőhelyévé. A változatos és mozgalmas éjszakai életet kínáló Laganas városát az utazásszervezők csak, mint az éjszakai élet Mekkáját, a véget nem érő, éjszakába nyúló vad partik hazájaként hirdetik. Az évi 15 millió látogatót fogadó sziget a brit turisták egyik kedvenc célpontja lett a régióban, az itt nyaralók egy ötöde a szigetországból érkezik.


A különleges élményekre vágyó nyaralóvendégek itt megtalálják számításukat, csakhogy néha úgy tűnik homokszem kerül a gépezetbe, és nem várt eseményekkel kell szembenézniük. Kérdés, hogy ez mennyiben érinti a turistaparadicsom jövőjét, vagy a Ión tengerben és alkoholgőzben fürdőzők fittyet hánynak a hatóságok fellépésére, és tovább folytatják az éjszakai orgiákat, amik ennyi embert vonzanak erre a festői tájra a világ minden tájáról.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 10815 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x