Bódi Sylvi hódolója nyomnélkül eltűnt - A playmate borzasztóan...
Címlap / Showbiznisz / Bódi Sylvi hódolója nyomnélkül eltűnt - A playmate borzasztóan kíváncsi kit rejtett a jelmez!

Bódi Sylvi hódolója nyomnélkül eltűnt - A playmate borzasztóan kíváncsi kit rejtett a jelmez!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-11

Alig egy hete találkoztak és hódolója jelmezben jelent meg. Sylvi azóta is kíváncsi, mert a legbensőségesebb és legizgibb dolgokról beszélgettek. Kit rejthet a jelmez? Sylvi nyomozásba kezd! 

 

Bódi Sylvivel furcsa dolog történt: a szexi modellt ejtette a pasi, akivel a napokban randizott. Sylvi nem tudja mire vélni a dolgot, és majd’ megöli a kíváncsiság, a titokzatos lovag ugyanis ismerős volt neki. A modell abban biztos, hogy a fiú még előkerül, akkor pedig megtudja, ki rejtőzik az álarc mögött…
 


Csak egyszer randizott titokzatos lovagjával Bódi Sylvi, de azonnal vonzalmat érzett a pasi iránt, akiről azt sem tudja, hogy néz ki. Hogy Sylvinél nem a külcsín fontos, hanem a belbecs, mi sem jelzi jobban, hogy bár hódolójának még az arcát sem látta, mégis ellenállhatatlan vágyat keltett benne…

„Csak az a baj, hogy eltűnt… Fogalmam sincs, miért, vagy hová. Megpróbáltam én hívni, de nem veszi fel a telefont. Pedig nagyon jól éreztük magunkat együtt, és furcsa módon olyan volt, mintha régóta ismernénk egymást. Meglepő, miket tudott rólam. Szeretném, ha jelentkezne, és újra találkoznánk, meg akarom tudni, ki van az álarc mögött!”
 


Sylvit furdalja a kíváncsiság, hogyan is nézhet ki a titokzatos férfi, aki csokiruhában jelent meg a randijukon, és aki furcsa módon olyasmiket is tudott a lányról, amiket csak a legközelebbi barátai tudhatnak… Ahhoz azonban, hogy Sylvi megtudja, kit rejt a csokiruha, újra találkozniuk kellene.

Nem tudom, miért nem hív vissza, pedig már többször is kerestem. Ugyan még sosem csináltam ilyet, de abban biztos lehet, hogy én megtalálom őt!” – szögezte le határozottan a lány .
 


 
 
[ 810 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x