Britney boldog? - Ismét szexi és vadító a popdíva! (Képekkel!)...
Címlap / Showbiznisz / Britney boldog? - Ismét szexi és vadító a popdíva! (Képekkel!)

Britney boldog? - Ismét szexi és vadító a popdíva! (Képekkel!)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Legalábbis annak látszik Britney, aki lefogyott, és még a bikinije is divatosabb, mint a legutóbbi. Ismét nyilvánosan mutatkozik a pophercegnő. Mi történhetett? 

Mexikóban nyaralt Britney Spears, aki először mutatkozott nyilvánosan, mióta sikerült végre rendbe tennie életét, és – állítólag – függőségeitől is végleg megszabadult. A sztár elvonón volt, majd Mel Gibson ausztrál birtokán lábadozott. A kezelések sikeresnek tűnnek, mert a pophercegnő most igazán jó formában van. Lefogyott és kiegyensúlyozott, talán még a jó ízléshez is visszatalál. Erre utal, hogy első nyilvános strandolásán a mexikói Cabóban csinos fehér bikinit viselt, és ő is hozta régi bomba formáját. A díva barátnőjével nyaralt, és semmi botrányosat nem csinált – ez már önmagában is Britney gyógyulását mutatja. Önfeledten úszkált és még táncolt is a parton egy kedves fiatalemberrel (vajon ki lehet?)

HarmoNet tipp:
Mel Gibson, az életmentő - szőke cicababát dédelget a világsztár! >>

Remélhetőleg ez az állapot tartósabb lesz, mint az ezt megelőző, amikor a pophercegnő ittasan és drogosan bulizott, majd teljesen szétcsúszva már az öngyilkosságot fontolgatta. A bíróság még a gyerekeit is elvette tőle, őt pedig gondviselés alá helyezte. Hosszú idő után Britney most látszik először gyógyultnak, és ha békén hagyják, talán végleg sikerül ismét önmagára találnia.



 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1082 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x