Egymás nyakába esett egy orosz és egy grúz lövész
Címlap / Showbiznisz / Egymás nyakába esett egy orosz és egy grúz lövész

Egymás nyakába esett egy orosz és egy grúz lövész

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-16

A két ország háborúban áll egymással. Grúzia és Oroszország rakétákkal, bombákkal lövi egymást, a katonáik sem sajnálják a töltényeket. Ketten a küzdő felek közül mégis összeölelkeztek, miután kiürítették a tárakat. 

Miután minden töltényüket elpuffogtatták, egymás nyakába borultak
Egy orosz, és egy grúz. Gondolhatnánk, hogy talán a lövészárok két felén rájöttek, semmire nem megoldás egymás legyilkolása, de nem így van. A két párbajozó fél nem a háború sújtotta Grúziában ölelkezett, hanem a dobogó második és harmadik fokán Pekingben. A két hölgy, Nino Szalukvadze és Natalja Pagyerina még abból az időből ismerik egymást, mikor még mindketten a volt Szovjetunió színeiben versenyeztek. Most Pekingben a légpisztolyosok versenye után a dobogón állva ölelte meg egymást a két sportolónő, mialatt országaik háborúban állnak egymással.

„Ha a világ levonná a tanulságot abból, amit én tettem, soha többé nem lennének háborúk. Sok barátom van szerte a világon, és mindig megöleljük egymást. Soha nem lenne szabad gyűlölködni sportolók és népek között"- nyilatkozta a második helyezett grúz Nino Szalukvadze az éremátadás után. „Valóban barátok vagyunk, régóta együtt lövünk és nem keverjük bele a politikát. A sport nem politika" - felelte Natalja Pagyerina, aki a harmadik helyen végzett.

Valóban lehetne tanulni tőlük...
Talán a politikusoknak is jót tenne, ha inkább a sportban mérnék össze erejüket. A világnak, az embereknek minden bizonnyal. Ez a két sportolónő megmutatta, mit jelent valójában az olimpia, amelynek idejére régen fegyverszünetet kötöttek a háborúban álló felek, manapság meg éppen az olimpia ideje alatt törnek ki háborúk azok közt, akiknek semmi sem szent, csak a pénz és a hatalom.

Korábban a HarmoNeten: Amit régen meztelenül csináltak a férfiak >>

Olimpiai fórum a HarmoNeten >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1389 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x