Vér hullott a Hal a tortán forgatásán! - Varga Feri izgalmában...
Címlap / Showbiznisz / Vér hullott a Hal a tortán forgatásán! - Varga Feri izgalmában kárt tett magában (A forgatás képeivel!)

Vér hullott a Hal a tortán forgatásán! - Varga Feri izgalmában kárt tett magában (A forgatás képeivel!)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-11

Varga Feri megsérült a Hal a tortán forgatásán! Az énekes először lereszelt, majd lenyesett az ujjából egy kis darabot, miközben citromot reszelt és hagymát szeletelt. Feri sérülése ellenére hősiesen kitartott, és egyedül készítette el a vacsorát, felesége, Betty ugyanis nem akart segédkezni, hogy ne befolyásolja a pontozást. A volt megasztárosról kiderült, hogy főzni nagyon jól tud, és ő tanította még a párját is! 

 

Varga Feri ügyetlen volt. Az énekes, bár gyakran főz, és a hagymát szinte csukott szemmel is pillanatok alatt felszeleteli, most mégis az ujja bánta a nagy sietséget.

 

„Először megreszeltem a kezem, majd lenyestem egy darabot az ujjamból – mesélte Feri. – Szerencsére semmi komoly baj nem történt, de könnyen lehetett volna: alacsony volt a pad, amin ültem, és félrecsúszott a kés. Kevés hiányzott ahhoz, hogy egy nagyobb darabot vágjak le… Pedig egyébként nagyon jó vagyok ebben, pillanatok alatt felvágom a hagymát!”  Feri nagyon izgulhatott a forgatáson, mert ez számára már rutin feladat.

Feri egyébként jól főz, még feleségét, Balássy Bettyt is ő tanította erre a nemes tudományra. Sütni azonban nem szokott, abban párja jeleskedik, aki most is - egy egészen picit - besegített. A pálinka azonban kevésnek bizonyult a vacsorán. Damu Roland és Dér Heni sérelmezték is ezt a hibát, ezért elindultak, hogy keressenek még egy palackkal eme nemes nedűből.


Varga Feri egyébként vidéken rendezett vendégséget, egy tanyán. A hely szellemének megfelelően íjászkodott és lasszót is dobott, sőt, még vásárolni is lóháton ment, na nem messzire, csak a szomszéd farmra. Feri és Betty különleges produkcióval készültek, még egy dalt is előadtak a vendégeknek, amely a legnagyobb sikert Esztergályos Cilikénél aratta.

 
 
[ 3605 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x