Geri Halliwell nem plasztikáztat - igaza van!
Címlap / Showbiznisz / Geri Halliwell nem plasztikáztat - igaza van!

Geri Halliwell nem plasztikáztat - igaza van!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-03-29

Sokakban felmerült a kérdés, hogy mikorra tervezi Geri Halliwell első plasztikai műtétjét. Az énekesnő ugyanis elmúlt 36, és környezetében mindenki átszabatta már magát. A hírességek közt szinte kötelező a szépészeti beavatkozás. 

 

Geri Halliwell nemrég múlt 36, ám ez szerencsére nem látszik rajta. Talán azért, mert egyáltalán nem törődik a korával, ellentétben volt kolléganőivel, Melanie Brownnal és Victoria Beckhammel. Míg az előző két hölgy komoly önértékelési problémával küzd, Geri köszöni rendben van, és amikor arról kezdték faggatni, mikorra tervezi első plasztikai műtétjét, jót kacagott a dolgon. Eleinte nem is igen értette, miért kéne neki műtét meg botox, aztán rájött, hogy ezek a beavatkozások szinte már a mindennapi tisztálkodással egyenértékűek a sztárok köreiben. 

HarmoNet tipp: Mel B ismét 19 éves! - Korkrízisben a Spice Girl >>

„Eszem ágában sincs megműttetni az arcomat”- nyilatkozta Geri. „A botoxtól egészen merev lesz az arcom, a szilikon mellek meg természetellenesek. Láttam már sokakat, akik ezzel tették tönkre magukat.” Geri köszöni, nem kér ezekből a kezelésekből, szerinte ő így is remekül néz ki. Szerencsés alkat, még a jojo effektus sem hagyott nyomot a bőrén, pedig Geri hol hízik, hol fogy, akár a Hold. Nem baj, jól áll neki, minden bizonnyal jobban, mintha zsírleszívással tenné tönkre a hasfalát. 

„Nem mondom, hogy soha plasztikai műtét, mert lehet még szükségem rá, de tervezni nem tervezem. Jól érzem magam így, ahogy vagyok.”

HarmoNet tipp: Lárvaarc, múmiafej - sztárok, akik agyonbotoxoltatták magukat (Képekkel!) >>

 
 
[ 1136 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x