Egy újabb nagy visszatérő: Liza Minelli ismét színpadon
Címlap / Showbiznisz / Egy újabb nagy visszatérő: Liza Minelli ismét színpadon

Egy újabb nagy visszatérő: Liza Minelli ismét színpadon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-20

Egy újabb legendás énekes- színésznő tért vissza a napokban, hogy bebizonyítsa, nem csak a húszéveseké a világ! A 62 éves díva Tina Turnerhez hasonlóan remek formában van, bár az elmúlt évek alaposan megviselték, sikerült ismét talpra állnia, sőt, a színpadra is bátran fellépett! 

Liza Minelliről az utóbbi években csupa botrányos cikk jelent csak meg. Depresszió, alkohol problémák, az egykor gyönyörű színésznő, énekesnő csúnyán el is hízott és többször kezelték kórházban. A leépült díva nem mutatott valami jól, a legtöbben már végleg leírták őt, ám a hölgynek úgy látszik mégis vasakarata van. Minden idők egyik legnagyobb dívája 2 éve Budapesten is járt, és nagy sikerrel mutatta be Európa nagyvárosaiban műsorát, ám nem sokkal ezután egy koncertjén rosszul lett, mentő vitte kórházba. Bár titkolni igyekeztek, a művésznő régóta az alkohol rabja volt, és egykori kifogástalan alakját is elveszítette, bár ezt mindenki hajlamos volt életkora számlájára írni. 


Most Liza Minelli ismét bebizonyította, hogy igenis létezik a nagy visszatérés, hiszen olaszországi turnéra indult, melynek első állomásaként egy tévéműsor keretében debütált, ahol még táncra is perdült! A díva nyáron fantasztikusan lefogyott, egy hónap alatt 15 kilótól szabadult meg. Végleg – remélhetőleg – szakított az alkohollal is. Szerencsére sem a hangja, sem színpadi tudása nem kopott meg az évek alatt, így mindenkit elbűvölt a 62 éves „nagyi”. Ízléses ruhájában, kacéran kihívóan mutatta meg, hogy lába még mindig formás, és bátran állhat kamera és a nézők elé. 

HarmoNet tipp: Rocknagyi ismét színpadon! >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1941 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x