Halál a ringben: A kiütés nem mindig gyógyítható (videóval)...
Címlap / Showbiznisz / Halál a ringben: A kiütés nem mindig gyógyítható (videóval)

Halál a ringben: A kiütés nem mindig gyógyítható (videóval)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-24

Tragédiával zárult Mexikóban a pehelysúlyú közép-amerikai bajnoki övért zajló címmérkőzés. A Daniel Aguillon és Alejandro Sanabria között zajló meccs vége előtt 40 másodperccel csattant el a végzetes ütés. 


Rendezvénynaptár
Október 15-én rendezték Mexikóban a pehelysúlyú közép-amerikai címért folyó mérkőzést a veretlen bajnok Sanabria, és kihívója Aguillon között. Az utolsó menetben nem sokkal a befejezés előtt egy védtelen ütés találta el a mexikói ökölvívó fejét, amelynek következtében azonnal a padlóra zuhant. A mérkőzésvezető a szabályoknak megfelelően rászámolt, és bejelentette Sanabria győzelmét, azonban a vesztes fél nem tudott felállni az eredményhirdetéshez. Kórházba szállítása után megállapították, hogy egy vérrög keletkezett az agyában, és öt nap kómás állapot után elhunyt. 1953 óta ő volt az első mexikói boxoló, aki életét veszítette egy kiütés miatt. 


Tudtuk mindig is, hogy a boksz nem egy veszélytelen sport, de az ilyen esetek mindig megrázóan hatnak a nézőre, hiszen a nemes összecsapás olykor sajnos tragédiával végződik.Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 4709 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x