HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-02-16
Címlap / Showbiznisz / Johnny Depp menekül a zajos nagyvárosból - saját szigetére

Johnny Depp menekül a zajos nagyvárosból - saját szigetére

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-02-16

Sokan a sztárok közül annyira megelégelik az örökös nyüzsgést, a nagyvárosok elviselhetetlen zaját, az örökös szereplést és felhajtást, hogy ha csak tehetik, eltűnnek a világ elől. Szó szerint. Aki megteheti, a világ legeldugottabb részeire vonul önkéntes száműzetésbe. 

 

A színész nemrégiben egy angliai kisvárosban vett házat, ahol nyugalmat remélt a zsúfolt Párizs után. Timsbury igazi fellélegzés volt a családnak, hiszen a városkában végre testőrök nélkül közlekedhettek, és megtalálták a csendes vidéki békét. Ám a Karib-tenger kalózának még ez sem volt elég, Johnny Depp igazi luxusra vágyott: egy magányos, lakatlan szigetre, ahol valóban nem kell tartani attól, hogy kéretlen kíváncsiskodókba vagy lesifotósokba botlanak.

HarmoNet tipp: Depp, Love, Jackson: Eldugott helyekre bújnak el a sztárok - Ki hová menekült? >>

Talán a filmből jött az ötlet, hogy a kalózt megformáló színész valóban vett egy karib-tengeri szigetet, egy igazi lakatlant. A világ legszebb trópusi környezetében fekvő apró szigetért sok millió dollárt fizetett ki a sztár, de megérte! Itt igazi remete, akarom mondani kalóz életet élhet. A civilizáció átkos áldásai és a népszerűség elől menekülő férfi családjával együtt élvezheti a lakatlansziget világtól elzárt nyugalmát, és a luxustól megcsömörlött emberek kiéhezettségével vetette bele magát – a semmibe. A szigeten ugyanis nincs semmilyen luxus, sőt, nagyjából tényleg semmi sincs.


A kicsiny szigeten csak homok, pálmafák, körülötte a végtelen tenger és néhány korallzátony. Se telefon, se tévé, se áram, nincs vezetékes víz, nincs autó, nincs szomszéd, tolakodó rajongó, szmog és zaj… maga a paradicsom. Egy aprócska kis kunyhó az összes kényelem, ahol Johnny, Vanessa és a gyerekek pihenhetnek. A család erre a kis saját édenkertre jár kikapcsolódni. Itt valóban semmi mással nem kell foglalkozni, mint hogy ússzanak, sütkérezzenek a napon, jókat aludjanak, és nem zavarja közben őket semmi és senki. „Ez a tökéletes boldogság” – mondta Johnny. Igaza lehet.


 
 
[2667]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
Ha érdekel a természetes életmód, a környezetvédelem és az esszenciális olajok világa, vegyél részt Te is egy illatpartyn! /img/hirdetes/2019/okotrend.gif
 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x