Bíróságon Boy George - vajon mi történt a hálószobájában?...
Címlap / Showbiznisz / Bíróságon Boy George - vajon mi történt a hálószobájában?

Bíróságon Boy George - vajon mi történt a hálószobájában?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-06

Személyi szabadságjogok megsértésével vádolják a brit zenészt, aki idén áprilisban megbilincselte partnerét. Az esetet mindkét fél máshogyan látja, a bíróság egyelőre csak a meghallgatásnál tart. Boy Georgenak nem ez az első találkozása a bírósággal, volt már büntetve kábítószerrel való visszaélés miatt. 

Fura dolgok történhettek a kissé perverz, homoszexuális Boy George hálószobájában. Alkalmi partnere, akivel a neten ismerkedett meg, azzal vádolja a zenészt, hogy az a falhoz bilincselte őt, és csak nagy nehezen sikerült megszöknie fogva tartójától. Állítólag egy szál alsó gatyában és csuklóján bilinccsel osont ki a lakásból, miután Boy George a falhoz láncolta, mondván a fiú beleturkált a számítógépébe. A bilincset végül a tűzoltók szedték le a pórul járt fiúkáról, aki egy újságosbódéban lapult a rendőrség kiérkezéséig. Naná, hogy első útja a bíróságra vezetett. Audur Carisen, a 29 éves meleg srác személyi szabadság megsértésével vádolja alkalmi játszótársát. 

Boy George ezzel szemben azt állítja, hogy a bilincselés része volt a „játékuknak”, melynek végeztével barátságban váltak el, miután kifizette a srácnak a kialkudott összeget. Mert ugye pénzért cserébe találkoztak a lakásán, egészen pontosan a hálószobában. Boy George elmondta, hogy eredetileg 400 fontban állapodtak meg, ám végül csak 300 fontot adott Audur Carisennek – ez is elég szép summa egy kis bilincselésért. A számítógépes affér esetét elismerte, de azt is elmondta, hogy ennek semmi köze nem volt a bilincshez. Hogy a srác miért távozott alsónadrágban és bilinccsel a csuklóján, ha végül barátságban váltak el, arra nem tudott mit mondani. Ellenben megemlítette, hogy áprilisi találkozásuk óta, amikor az ominózus eset történt, a srác többször is volt nála, és semmi gond nem volt köztük. Ez azért elég érdekes, hiszen Boy George tudta, hogy a fiú feljelentette őt…

HarmoNet tipp: Ki az a Boy George?! Senki sem kíváncsi az énekesre - Te még emlékszel rá? >>

Boy Georgenak már volt ügye a bíróságon, két éve például kábítószerrel való visszaélésért marasztalták el az Egyesült Államokban, ezért koncertezni sem mehet oda, nem kap vízumot. A mostani eset épp úgy nem egyértelmű, mint a két évvel ezelőtti, amikor a sztár saját maga hívta ki a rendőrséget, miután egy házibulit tartott, és közben eltűnt pár cucca. A rendőrök a házkutatás során kokaint találtak a lakásban, de a zenész szerint az nem az övé volt, hanem a bulizók felejtették ott, miközben leléptek a holmijával. Természetesen mint most is, akkor is mindenki ellenkező dolgot állított. Akkor a sztárt elmarasztalták, és elképzelhető, hogy a mostani ügyben is ő húzza a rövidebbet.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1796 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x