Lindsay Lohan iszik és veszekszik
Címlap / Showbiznisz / Lindsay Lohan iszik és veszekszik

Lindsay Lohan iszik és veszekszik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-16

Nem találja helyét Lohan kisasszony, aki hiába járt elvonóra és párterápiára, mégsem képes felhagyni a piálással és leszbikus kedvesével sem jut dűlőre. A se veled se nélküled kapcsolat senkinek sem tesz jót, az italozás úgyszintén. 

Egyre lejjebb süllyed Lindsay Lohan, aki nemrég ismét inni kezdett. A színésznő, akit sokkal inkább botrányai tettek ismerté, mint remek alakításai, hét hónapja volt egy elvonón, ám úgy látszik nem sok eredménnyel. Az alkoholista és drogos Lindsay magánéletében sem nagyon találja a helyét, leszbikus szerelmével, Samantha Ronsonnal hol esküvőjüket tervezgetik, hol heves szóváltásba keverednek. Lindsay, aki amúgy egyáltalán nem leszbikus, és élete során már számlálhatatlan mennyiségű pasast elfogyasztott egyszerre féltékeny Samanthára és szerelmes is, ám állítása szerint a lemezlovas csajszi az egyetlen, aki ilyen hatással van rá. 


Most éppen párterápiára járnak, hogy megmentsék kapcsolatukat, ami igen ingatag, mert Samantha nősülne, Lindsay meg inkább nyitott kapcsolatra vágyik, egyébként meg állandóan veszekednek. Talán ez is az oka annak, hogy Lindsay, Samanthával együtt ismét inni kezdett, egyik vodkát dönti magába a másik után. Lindsay apja ezt igazán nem nézi jó szemmel, és nem örül annak sem, hogy lánya egy csajjal kever, ezért időnként a családban is szóváltásra kerül a sor, pedig Lindsay nagyon szereti apját. A veszekedések után a színésznő persze mindig egy kis pia mellett lazít, ami nem tesz jót neki, hiszen nemrég jött csak a klinikáról, ahol alkoholizmus miatt kezelték. Lindsay családja és barátai szerint is a legjobb lenne, ha a lány végre végleg szakítana Samanthával, és találna EGY valamirevaló srácot, akivel rendbe tehetné az életét. Lindsaynek viszont egyelőre esze ágában sincs változtatni az életmódján, hiszen ő kizárólag annak köszönheti, hogy a figyelem középpontjában van, hogy botrányt botrányra halmoz. Ennek hiányában két nap alatt elfelejtenék, azt pedig nem kockáztathatja meg. Vajon megéri?

HarmoNet tipp: Bugyikkal dobálták Samantha Ronsont - Lindsay Lohan kiakadt >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2696 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x