Nem ízlettek Feró kedvencei a vendégeknek
Címlap / Showbiznisz / Nem ízlettek Feró kedvencei a vendégeknek

Nem ízlettek Feró kedvencei a vendégeknek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-20

Nagy Ferónak 25 éves nagyfia, Botond segített a főzésben. A rocker elárulta: náluk otthon mindig teli a hűtő, főzni azonban leginkább csak magának szokott. Feró saját kedvenceit készítette el a vendégeknek is, akik azonban nem rajongtak a Feró-féle menüért. A Beatrice énekese babos kendőt is kerített, sőt, arról is mesélt a többieknek, hogyan ismerkedett meg feleségével. 

Nagy Feró otthon van a konyhában, de vendégeknek soha nem főz, ezért a Hal a tortán új helyzetet hozott számára.


„Nálunk az főz, aki éppen éhes. Szerencsére a hűtőnk mindig tele van – nevetett Feró. – Vendégeknek azonban nem szoktam főzni, esetleg olyankor, ha bográcsozunk, de akkor meg a haverokkal közösen. Nem vagyok szakács, nem tudom eltalálni senki ízlését, ezért most olyan ételeket készítettem, amelyek az én kedvenceim.”


Feró segítségére 25 éves nagyfia, Botond volt a konyhában. A zenészcsemete igazi házigazdaként viselkedett. Feró kedvencei – a puliszkaleves, a paraszttál, az olasz tészta – nem arattak osztatlan tetszést a vendégeknél. Gesztesi például meg sem kóstolta a puliszkalevest, Demcsák Zsuzsa pedig egyáltalán nem szereti a desszertet – a tiramisut. Feró kicsit sértődötten vette tudomásul, hogy ételei nem felelnek meg a vendégek ízlésének.


„Ezek az én kedvenceim, és ha nem ízlenek, hát nem esznek belőle – mesélte Feró. – A többeik egyébként nem voltak teljesen ismeretlenek előttem, Gesztesivel már játszottam együtt, Zsidró Tamást is ismertem korábbról, a két lánnyal viszont most találkoztunk először.”


Nagy Ferónál egyébként a többiek kifejezetten meglepődtek, nem gondolták, hogy ilyen konszolidált a rocker otthona. Feró azonban elárulta, nem szívesen tartja elől az ereklyéket. Egy babos kendő azért előkerült, a zenész pedig arról is mesélt a többieknek, hogyan ismerte meg a feleségét – akire egyébként fiával együtt számítottak a vendégség végeztével – a mosogatásnál...
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 923 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x