Pamela Anderson búcsúztatja George Michael-t (Képekkel!)
Címlap / Showbiznisz / Pamela Anderson búcsúztatja George Michael-t (Képekkel!)

Pamela Anderson búcsúztatja George Michael-t (Képekkel!)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-20

A Futottak még extra, záró epizódja december 5-én kerül képernyőre a Comedy Central Magyarország műsorán. A búcsú előtt viszont igazi nehéz bombázót láthatnak a nézők: Pamela Andersont, aki ezentúl sorozat-sztárként domborít majd a Comedy-n. 

Az Emmy - és Golden Globe díjas Futottak még méltó lezárásaként, december 5-én egy igazán különleges, speciális rész kerül képernyőre. A BBC-n több, mint 5 és fél millióan látták Ricky Gervais sztárokat felvonultató sorozatának utolsó epizódját, amelyben George Michael és Clive Owen is feltűnik.
A két világsztár, na meg az angol adatok láttán idehaza is nagy siker várható. Hogy a kissé szerencsétlen főszereplő, Andy (Ricky Gervais) végre révbe ér-e, az is kiderül december első péntekjén 23:00-kor a Comedy Central műsorán!


A speciális záró rész előtt – hogy ne csak a búcsúról szóljon ez a nap -, a humorcsatorna nézőinek bemutatkozik Pamela Anderson. A szőke bombázó a Felpolcolva (eredeti címén Stacked) című sorozatban egy könyvárus lányt alakít, akinek hogy-hogy nem, mindig meggyűlik a baja a férfiakkal.
 

Az első epizód után az egykori playmate megkapja a magáét! A Roast of Pamela Anderson-ban meghívott vendégek, a legkülönfélébb módon - persze humorosan - alázzák meg a műsor címszereplőjét. Pamela végül maga is feltűnik a show műsorban, ahol reagál is a beszólásokra, poénokra. Hogy a kebelcsoda hogyan bírja a megpróbáltatásokat, az hamarosan kiderül!



A télapó érkezése előtt érdemes tehát a Comedy Central műsorára kapcsolni!


December 5., péntek

21:00 – 21:30 - Felpolcolva

21:30 – 22:30 - Égessük le Pamela Anderson-t

23:00 – 00:30 - Futottak még special
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 999 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x