Egyre botrányosabb Amy válása - persze nem is vártunk mást...
Címlap / Showbiznisz / Egyre botrányosabb Amy válása - persze nem is vártunk mást

Egyre botrányosabb Amy válása - persze nem is vártunk mást

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-23

Hol szeretetről és önzetlenségről papol, hol pénzt követel Amy Winehouse férje, akitől válik az énekesnő. Miután férje összejött egy német modellel. Blake Fielder Civil persze tagadja, hogy megcsalta nejét Sophie Schandorff modellel, szerinte a válás neje érdekében történik, aki nem tud máshogyan meggyógyulni. A válásba a szülők is beleszóltak. 

"Én rángattam bele. Ha nem lettem volna, soha nem ment volna keresztül ezen. Valami nagyon csodálatosat tettem tönkre. Most el kell engednem, hogy megmentsem az életét. Nem hagyom őt magára, csupán szeretetből teszem mindezt"- nyilatkozta Blake Amyvel kapcsolatban. Az énekesnő önpusztító életvitelét eddig is sokan írták férje számlájára, aki a fiatal lányt sok mindenbe belerángatta. Drogozás, pia, őrült szexorgiák – a lista hosszú, a végeredmény pedig a halálosan beteg Amy Winehouse, aki válik börtönből frissen szabadult férjétől, aki most is kényszer elvonón van. Az okot az szolgáltatta, hogy Blake állítólag összejött egy német modellel, ám ez valószínűleg csak kifogás: Amynek és apjának elege lett abból, hogy Blake tönkreteszi a lányt, nem csak anyagilag. Blake elvárta volna, hogy kényszer elvonóját is felesége fizesse, ám erre már Amy nem volt hajlandó, arra viszont igen, hogy válófélben lévő férjével búcsú szexeljen a kórházban, ahol az előzékeny személyzet némi készpénz fejében hajlandó volt őket a szabályok megszegésével kettesben hagyni.

HarmoNet tipp: Csődbe ment Amy házassága >>

Blake kijelentette, hogy semmire nem tart igényt Amy vagyonából,
és csakis azért válik el az énekesnőtől, hogy az könnyebben összeszedhesse magát. Amynek züllött férje nélkül talán van esélye a felgyógyulásra és újrakezdésre, és Blake állítólag mindenben támogatni fogja. Ezzel szemben Blake könnyes nyilatkozata után, ahol hangoztatta, mennyire szereti Amyt, és, hogy nem érdekli a lány pénze, olyan hírek láttak napvilágot, miszerint a képmutató férj megkereste Amy menedzserét, és 1 millió fontot kért cserébe hallgatásáért, és azért, hogy nem nehezíti meg a válást. Ha nem kapja meg a pénzt, botránykönyvet ír Amyről, ahol kiteregeti a lány drogozásait, verekedéseit, szánalmas és botrányos életvitelét, perverz szexuális játékaiktól kezdve egészen Amy betegségének legkínosabb részleteiig.

HarmoNet tipp: Madonna pácban: Guyt nem érdekli a vagyonmegosztás, a gyerekeket akarja! >>

Még tovább mentek a szülők, mindegyik a maga csemetéjét védte, és eközben alaposan összevesztek. Amy apja már korábban pénzt kínált Blakenek, hogy szépen csendben tűnjön el lánya életéből, és a felkínált 50.000 font nem is kis összeg, ha belegondolunk, mit tett Blake ezért cserébe. Az ajánlaton viszont Blake anyja felháborodott, szerinte Amy tette tönkre az ő kicsi fiát, és a lány vagyonából igenis megilleti a fiát egy nagyobb összeg. "Amy apjának 50 ezres ajánlata sértő, miközben a lányának tízmilliós vagyona van! Blakenek, mint a férjének, legalább 3 millió jár azok után, amin keresztülment vele". – mondta a sértődött anyós. Pedig sokkal valószínűbb, hogy amin keresztülmentek a fiatalok, az leginkább Blakenek volt köszönhető, a pénzt meg nem ő kereste meg, a felkínált összegnél jóval többet eldrogozott és elszórt neje vagyonából. A végső szót természetesen majd a bíróság mondja ki.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1204 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x