Senorita Szöszi ismét szakított szerelmével
Címlap / Showbiznisz / Senorita Szöszi ismét szakított szerelmével

Senorita Szöszi ismét szakított szerelmével

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Pénz nélkül és a szerelme nélkül, nagymamájával az oldalán kell küzdenie a túlélésért Hargitai Beának Kolumbiában. A Senorita Szöszi következő adásában ugyanis Bea és Alejandro szakítanak, Bea bankkártyája Nicole-nál marad, és kérdésessé válik, visszajut-e egyáltalán Bogotába. Ahol viszont, mint később kiderül, egy szappanopera szerepe várja, amely talán megváltoztathatja az élet... 

Hargitai Bea abban reménykedett, hogy miután a nagymamája megérkezett hozzá Kolumbiába, kicsit könnyebben és nyugodtabban telnek majd a napjai. Az igazi bonyodalmak azonban csak ezután következnek. Miután Bea egész éjjel Oscart tanítgatta csajozni egy szórakozóhelyen, nagymamája pedig közben a szerencsejátékokkal ismerkedett, az éj leple alatt az erkélyen keresztül próbálnak meg visszajutni a házba.


A balkonon azonban a meglepetésként hazaérkező Alejandro várja. A boldog egymásra találás helyett szakítás lesz a helyzet vége, így Beának el kell hagynia Cartagenát nagymamájával és Oscarral. Ekkor jönnek rá, hogy a baj még ennél is nagyobb: Bea bankkártyái Nicole-nál maradtak, nincs pénzük repülőjegyre. De Bea és Oscar, a nagy túlélők most sem esnek kétségbe: a tengerparton masszázst vállalnak és Bea még az ékszereit is megpróbálja eladni. Miután legalább a buszjegyre valót összeszedték, és elutaznak Bogotába, Beának még a telefonjai is lemerülnek.


Sosem látott furcsa szerzetre akad, egy mozgó telefonfülkére, azaz egy emberre, akin telefonok lógnak. Innen próbálja felhívni a letiziai ügynökséget, akik korábban fotózták, hogy megkaphassa végre a képekért járó pénzt. Miközben Oscar tolmácsol neki egy másik telefonon, - hiszen Bea nem tud spanyolul – nagymamája felszáll egy buszra mely elindul. Így Bea a telefonos embert és az összes többi telefonállót maga után rángatva rohan a busz után.


Ezek után kezdenek jóra fordulni a dolgok, mert Bea megtudja, hogy a fotói alapján egy nagy tévéstúdió érdeklődött utána, szeretnék felkérni egy szappanopera egyik szerepére. Persze a kalandok ezután is folytatódnak: nagyi tönkretesz egy értékes festmény a szállásukon, Bea pedig átveszi a rosszul vezető sofőr helyét a forgatásra menet.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2365 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x