Elárverezi holmiját a tönkrement Michael Jackson
Címlap / Showbiznisz / Elárverezi holmiját a tönkrement Michael Jackson

Elárverezi holmiját a tönkrement Michael Jackson

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-01

Nemrég beperelte Michael Jacksont a bahreini királyi család, 7 millió dollárt követelve a szerintük szerződésszegő Jackotól. Végül a per csak meghallgatásig jutott, a felek ügyvédjeinek ugyanis sikerült elérniük a peren kívüli megállapodást. Hogy végül pontosan miben egyeztek meg, azt nem hozták nyilvánosságra, ám a komoly anyagi gondokkal küzdő sztár most elárverezi személyes holmiját. 

A ’90-es évek koronázatlan popkirálya, Michael Jackson évek óta súlyos anyagi válságban van. 10 éve még ő volt a világ leggazdagabb popsztárja, vagyonát szinte felbecsülhetetlennek tartották. Jacko igen okosan különböző jogdíjakba fektette pénze egy részét, de számos ingatlannal is rendelkezett, valamin sokszámjegyű bankszámlával és kincset érő személyes vagyonnal. Most ez utóbbiból árvereznek el 2000(!) darabot. Jackson ellen a ’90-es évek végén vádat emeltek pedofília miatt, ám a többszörös gyermekmolesztálással gyanúsított sztárt hosszas huzavona után végül 2003-ban felmentették. A pereskedés folyamán azonban Jacko mind egészségileg mind anyagilag teljesen tönkrement, máig nem tisztázott, vajon kinek állt érdekében végül is mindez, és az sem, hogy bár ügyvédekre valószínűleg milliókat költött, és két válása sem fillérekbe került, hová lett a sztár mesés vagyona. Nemrég a bahreini királyi család követelt például 7 millió dollárt tőle, mert szerintük Jackson nem tette eleget szerződésben vállalt kötelezettségeinek, ám a sztár szerint szó sem volt szerződésről, és a pénz amit kapott, ajándék volt. A felek peren kívül megállapodtak, ám most mégis árverésre kerül a sor, annak ellenére, hogy Jacksonnak nagy sokára sikerült neverlandi birtokán is túladnia.


A hatalmas adósságok kifizetésére úgy látszik még ez sem volt elég, vagy Jacko él még mindig túl nagylábon, mert április 21-én indul az az öt napos árverés, melynek során a sztár 2000 személyes holmija kerül kalapácsa alá. Többek közt a neverlandi birtok hatalmas kapujára is lehet licitálni, vagy arra flitteres kesztyűre, ami Jackson védjegye 1983-as megjelenése óta, és csak fél párja van. A kesztyű egyébként valóságos kultusztárgy lett, saját honlapja is van, és külön rajongótábora. A tárgyak az aukció előtt kiállításra kerülnek – igen, a méretes kapu is – és már ebből szép bevételt remél szegény Jacko. A kesztyű biztos, hogy hatalmas sikert arat, és sokat hoz majd a konyhára – vajon kiére? – de a többi 2000 darab közt is biztosan lesznek különleges, irigylésre méltó ereklyék.

HarmoNet tipp: Megint bajban van Jacko! Újabb per a legatyásodott sztár ellen >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1765 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x