Heidi Klum nem szégyenlős
Címlap / Showbiznisz / Heidi Klum nem szégyenlős

Heidi Klum nem szégyenlős

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-26

Az északi országokban nem veszik olyan szigorúan a szemérmességet, így a ruhátlanság sem tabu. A skandináv országokban természetes, hogy mindenki együtt és ruha nélkül szaunázik, és a németeknél sem botrányos, ha az ember lánya nem húz felsőt a tengerparton. Heidi most elárulja, hogy otthon náluk mi a szokás. 

A német szupermodell, Heidi Klum egyáltalán nem az a szégyenlős fajta, bár hazájában, és a többi északi országban egyébként sem tabu a meztelenség. A gyönyörű szőke hölgy ezúttal nem egy magazin számára szabadult meg ruháitól, arról beszélt, hogy náluk otthon mindennapos, hogy pucéran mászkálnak. Nem csak a férje, hanem a gyerekek előtt sem ciki, ha éppen fehérneműben vagy anélkül mutatkozik, a meztelen test látványa számukra természetes és nem találnak benne kivetni valót.

HarmoNet tipp: Ismét háború a divatszakmában - Heidi kontra Iman >>

Férje, az afrikai származású énekes, Seal is megszokta már, hogy germán kedvese otthon nem hord semmit, vagy csak szexi fehérneműt, és azt is, hogy ez nem megbotránkoztató felesége hazájában. Heidinek persze könnyű, alakja tökéletes, arca, haja is meseszép, így biztosan nem esik nehezére elfogadni saját testét. A csinos modell azt is elmondta, hogy férje kedvéért muszáj mindig a legjobb formáját hozni, ezért például lemondott az édességekről is, és nem csak a kifutón vagy a fotózásokon gyönyörű, otthon sem engedheti el magát. Őt biztosan senki nem fogja elnyűtt otthonkában vagy kopott fürdőköpenyben látni hajcsavarókkal vagy ápolatlan kézfejjel, festetlen körmökkel: a bájos, három gyerekes anyuka a négy fal között is szupermodell, csak éppen nincs rajta ruha.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2928 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x