Ada ikrei veszélyben voltak
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Ada ikrei veszélyben voltak

Ada ikrei veszélyben voltak

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Adának szívügye a Teleton. Nem véletlen, hiszen a VIVA népszerű műsorvezetőjének iker fiai csaknem három évvel ezelőtt koraszülöttként jöttek a világra, és sokáig inkubátorban voltak. Ada máig, ha belép egy kórházba, ezekkel az élményekkel találja szemben magát. Az ikrek azóta szerencsére már nagyok, és igazi rosszcsontok, de a történtekre, és arra a szerencsére, hogy most mindkét kisfiának örülhet, mindig emlékezni fog a műsorvezető. 

 

Rendezvénynaptár
Ada majdnem három évvel ezelőtt, januárban adott életet az iker fiainak, de az anyává válás örömébe félelem vegyült. A fiatal műsorvezető babái ugyanis korábban jöttek a világra, kis súllyal, mindketten inkubátorban voltak hetekig.


„Az I. számú Női Klinikán és a János kórházban voltunk a fiúkkal, és csak egy vizsgálatra mentünk át a Tűzoltó Utcai Gyermekklinikára, de mindenki nagyon kedves volt velünk. Azóta voltam már ott forgatni a csatorna színeiben, és nagyon megérintett. Amikor a karomba vettem egy koraszülött kisbabát, el is sírtam magam. Eszembe jutott, hogy milyen picik voltak az enyémek, és mekkora szerencsénk van, hogy Bence és Bálint most vannak nekünk!”

Ada és a VIVA szívügye szerencsére megérintette a fiatalokat is: a Teleton műsor adománygyűjtő vonalára rengeteg hívás érkezik minden nap. A fiatalok egy emberként segítenek, és minden eddiginél nagyobb aktivitást mutatnak: az elmúlt hetekben már jóval több, mint másfél millió forint gyűlt össze a kis betegeknek. Tavaly ilyenkor – a Teleton adás kezdete előtt – ez az összeg csak a töredéke volt a mostaninak, és az adakozók csak az élő műsor közben kaptak kedvet.

„A Teleton egy olyan kezdeményezés, amely egyedülálló, hiszen élő adásban, napi hat és fél órában gyűjtünk a Tűzoltó Utcai Gyermekklinikának. A műsor öt évvel ezelőtt indult útjára, és évről évre több felajánlást kapunk magánszemélyektől és cégektől egyaránt. A fiatalok adakozási hulláma azonban idén meglepő, és megható is egyben: annak ellenére, hogy a hírek gazdasági válságról szólnak, a nézőink nem sajnálják a felajánlásokat, és segítenek! Köszönjük az eddigi adományokat, és remélem, folytatódik a tendencia, és idén legalább akkora összeggel tudunk segíteni, mint az előző években!” – szögezte le Lengyel Attila, a VIVA programigazgatója, aki egyébként a Teleton (televíziós maraton) ötletgazdája is egyben.

A telefonszám januárig él, addig lehet adakozni a Tűzoltó Utcai Gyermekkórháznak, ahol életmentő készülékre költik majd az összeget.

Telefonszám: 06 91 335 035

 
 
[ 2787 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x