Ada ikrei veszélyben voltak
Címlap / Showbiznisz / Ada ikrei veszélyben voltak

Ada ikrei veszélyben voltak

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Adának szívügye a Teleton. Nem véletlen, hiszen a VIVA népszerű műsorvezetőjének iker fiai csaknem három évvel ezelőtt koraszülöttként jöttek a világra, és sokáig inkubátorban voltak. Ada máig, ha belép egy kórházba, ezekkel az élményekkel találja szemben magát. Az ikrek azóta szerencsére már nagyok, és igazi rosszcsontok, de a történtekre, és arra a szerencsére, hogy most mindkét kisfiának örülhet, mindig emlékezni fog a műsorvezető. 

Ada majdnem három évvel ezelőtt, januárban adott életet az iker fiainak, de az anyává válás örömébe félelem vegyült. A fiatal műsorvezető babái ugyanis korábban jöttek a világra, kis súllyal, mindketten inkubátorban voltak hetekig.


„Az I. számú Női Klinikán és a János kórházban voltunk a fiúkkal, és csak egy vizsgálatra mentünk át a Tűzoltó Utcai Gyermekklinikára, de mindenki nagyon kedves volt velünk. Azóta voltam már ott forgatni a csatorna színeiben, és nagyon megérintett. Amikor a karomba vettem egy koraszülött kisbabát, el is sírtam magam. Eszembe jutott, hogy milyen picik voltak az enyémek, és mekkora szerencsénk van, hogy Bence és Bálint most vannak nekünk!”

Ada és a VIVA szívügye szerencsére megérintette a fiatalokat is: a Teleton műsor adománygyűjtő vonalára rengeteg hívás érkezik minden nap. A fiatalok egy emberként segítenek, és minden eddiginél nagyobb aktivitást mutatnak: az elmúlt hetekben már jóval több, mint másfél millió forint gyűlt össze a kis betegeknek. Tavaly ilyenkor – a Teleton adás kezdete előtt – ez az összeg csak a töredéke volt a mostaninak, és az adakozók csak az élő műsor közben kaptak kedvet.

„A Teleton egy olyan kezdeményezés, amely egyedülálló, hiszen élő adásban, napi hat és fél órában gyűjtünk a Tűzoltó Utcai Gyermekklinikának. A műsor öt évvel ezelőtt indult útjára, és évről évre több felajánlást kapunk magánszemélyektől és cégektől egyaránt. A fiatalok adakozási hulláma azonban idén meglepő, és megható is egyben: annak ellenére, hogy a hírek gazdasági válságról szólnak, a nézőink nem sajnálják a felajánlásokat, és segítenek! Köszönjük az eddigi adományokat, és remélem, folytatódik a tendencia, és idén legalább akkora összeggel tudunk segíteni, mint az előző években!” – szögezte le Lengyel Attila, a VIVA programigazgatója, aki egyébként a Teleton (televíziós maraton) ötletgazdája is egyben.

A telefonszám januárig él, addig lehet adakozni a Tűzoltó Utcai Gyermekkórháznak, ahol életmentő készülékre költik majd az összeget.

Telefonszám: 06 91 335 035
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3081 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x