Vigyázat, ne utánozza! Baleset Copperfield műsorában! (Videóval!)...
Címlap / Showbiznisz / Vigyázat, ne utánozza! Baleset Copperfield műsorában! (Videóval!)

Vigyázat, ne utánozza! Baleset Copperfield műsorában! (Videóval!)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-05

Ventilátorban sebesítette meg David Copperfiled híres illuzionista egyik segédjét. A sztár Las Vegas-i fellépésén súlyosan megsérült egyik asszisztense, akit a műsorban használt kellék sebesített meg. Copperfield legújabb attrakciójához használt óriási ventilátor forgó lapátjai a karján és az arcán sebesítették meg a szerencsétlenül járt segédet. 

David Copperfied, a híres mágus, bűvész vagy illuzionista, ki-ki hogyan szereti nevezni a mára már teljes egészében a showbiznisz részévé vált egykori „varázslókat” mindig lélegzetelállító trükkjeiről volt híres. Eltüntette a repülőgépet, átsétált a Kínai Nagyfalon, kettévágta magát egy hatalmas körfűrésszel, és most legújabb műsorában egy óriási ventilátor fémlapátjai között sétál át sértetlenül. Műsoraiban annyira hihetetlen produkciókat mutat be, hogy eleddig senkinek nem sikerült utána járnia, hogyan csinálja a szemfényvesztést. Mert, hogy az illúziók mestere, azt maga sem tagadja, ahogyan egyetlen bűvész sem. A nagy Rodolfó mondta mindig: Figyeljétek a kezemet, mert csalok! Igen ám, de hiába figyeltük, csak nem tudtuk leleplezni.


Copperfield trükkjei természetesen mások, mint a hagyományos bűvész trükkök, a grandiózus jelenetek általában már pszichésen is hatnak a nézőre. Az ominózus ventilátor trükkben bájos asszisztensnőjét „varázsolja” keresztül egy óriási ventilátor pörgő lapátjai között. Legutóbbi előadás sorozatába azonban némi fiaskó csúszott. Egyik segédje a hatalmas szerkezet színpadra tolása közben olyan szerencsétlenül nyúlt hozzá, hogy keze beszorult a szélsebesen pörgő lapátok közé, és több helyen eltört. A férfi az arcán is megsérült, azonnal kórházba szállították, és megműtötték, karját sikerült megmenteni. A műsor másnapi előadásán már minden a megszokottak szerint zajlott. Remélhetőleg a sérült is felépül hamarosan, lábadozása idejére Copperfield egy bűvészdobozzal ajándékozta meg.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3491 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x