Amy Winehouse lábadozás utáni fürdőzése (pikáns képpel)...
Címlap / Showbiznisz / Amy Winehouse lábadozás utáni fürdőzése (pikáns képpel)

Amy Winehouse lábadozás utáni fürdőzése (pikáns képpel)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-13

Amy Winehouse néhány hete egy rosszulléte után került kórházba, de úgy látszik már sikerült felgyógyulnia. Lehet, hogy a teljes felépülés okán választotta a festői Karib-tengert kikapcsolódása helyszínéül, ahol a habokban is megmártózott az arra járó fotósok legnagyobb örömére. 

Az énekesnő kórházi ápolásáról az utóbbi időben csak mint rehabilitációról cikkeztek a bulvárlapok, azonban úgy fest, hogy mindez már a múlté. Amy fitten és egészségesen vetette bele magát újra az életbe – és egyúttal a habokba – amikor a Karib szigetvilágba utazott. Saint Lucia szigete egyik kedvence, ahol már korábban is megfordult egyszer kétszer. Ha már ott járt, akkor ki nem hagyhatta a fürdőzést, a dolog pikantériája csupán annyi, hogy mindezt egy szál bugyiban tette. Amy lesétált a partra, és megmártózott a kellemes tengerben, és a fotósoknak hála mindenki láthatja, hogyan néz ki az énekesnő három hét kórházi ápolás után.


A botrányairól elhíresült énekesnőt egyébként jól ismerik már Saint Lucián. Egy évvel ezelőtt férjével, Blake Fielder-Civillel töltött el néhány napot a karibi paradicsomban. Akkor felforgatott szobát, összehányt, vérfoltos ágyneműt hagytak maguk után a takarító személyzetnek a szállodában, most pedig a The Sun értesülései szerint Amy félmeztelen táncot is lejtett szobája erkélyén. Úgy látszik az énekesnő nem változik, és tovább feszegeti a botránykeltés határait. Ki tudja, talán tudatos image-építése része a dolog, vagy valójában ennyire nem fér a bőrébe. De amint tudjuk, mindegy mit írnak, csak írjanak…

HarmoNet tipp: Amy Winehouse rettenetesen leépült! - Koncertfelkéréseket sem kap a drogos énekesnő (Képekkel!) >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2643 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x