Újabb retusált sztár, de Aniston legalább bevallotta
Címlap / Showbiznisz / Újabb retusált sztár, de Aniston legalább bevallotta

Újabb retusált sztár, de Aniston legalább bevallotta

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-14

Jessica Albát alaposan átszabták a Campari naptárában, Cindy Crawfordot a Vogue magazinban láthattuk tökéletesre retusálva, most pedig Jennifer Aniston kikozmetikázott képeit csodálhattuk meg a GQ magazinban. 

Jennifer Aniston igazán bevállalós és őszinte csajszi. A 39 éves színésznő nemrég egy szál nyakkendőben pózolt a kamerák előtt, és a képek igen dögösre sikerültek. Azóta is erről beszél a fél világ, Jennifer több beszélgetős műsorban is nyilatkozott már a megdöbbentő és rendkívül sikeres vállalkozásról, sőt, még azt a bizonyos nyakkendőt is elajándékozta az egyik alkalommal. 

HarmoNet tipp: Jennifer Aniston még az ominózus nyakkendőtől is megvált! >>

Most viszont végre valaki rákérdezett arra is, amire mindenki kíváncsi volt, ám senki nem firtatta: hogy lehet, hogy ennyire jól néz ki a fotókon a 39 éves sztár? Mi a titka? Barbara Walters műsorvezető végre ezt a kérdést is feszegetni merte a nézők legnagyobb örömére, és meglepően őszinte és bátor választ kapott rá.

Jennifer Aniston habozás nélkül bevallotta, hogy a róla megjelent fotókat bizony hozzá értő kezek retusálták olyan tökéletesre, ahogyan azt az olvasók láthatták a GQ magazinban. A valóság korántsem ennyire kifogástalan, annak ellenére, hogy a színésznő nem hanyagolja el magát. Jennifer rendszeresen tornázik, szeret futni és jógázni is, és arra is figyel, mit és mennyit eszik, ám arra nem hajlandó – szerencsére – hogy sok más kollégájához hasonlóan állandóan az edzőtermekben lógjon, és halálra koplalja magát.

HarmoNet tipp: Cindy ismét kamera elé állt és remekül néz ki! Vajon mi a trükkje? >>

A természetesen szép Jennifer mégsem volt eléggé tökéletes egy címlapképhez, ezért a szokásnak megfelelően kissé átszabták, szóval, ha az utcán szembe jönne velünk a Jóbarátok szomszéd csajszija, ne lepődjünk meg, hogy bár jól néz ki, de nem „annyira”. Jennifernek mégsem kell szégyenkeznie, főleg őszintesége és vagánysága az, ami annyira kedvessé teszi az emberek számára. A többit meg fogadjuk el a virtuális világ apró csalásának.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1762 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x