Újfent apai örömök elé néz "a dagi" - Ronaldo a visszatérésen...
Címlap / Showbiznisz / Újfent apai örömök elé néz "a dagi" - Ronaldo a visszatérésen is gondolkodik

Újfent apai örömök elé néz "a dagi" - Ronaldo a visszatérésen is gondolkodik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-17

A brazil futballsztár, Ronaldo második gyermeke karácsony este született meg Rio de Janeiroban. Az egészséges kislány a Maria Sofia nevet kapta, édesanyja Ronaldo menyasszonya, Maria Batriz Anthony. 

Éppen szenteste, amikor a kalendárium szerint a Kisjézus is megszületett egy betlehemi jászolban, Rio de Janeiro egyik kórházában világra jött Ronaldo kislánya, Maria Sofia. Édesanyjával mindketten jó egészségnek örvendenek, a kórház szóvivője szerint a pár nagyon boldog a kisgyermekkel, és már haza is térhettek otthonukba. Ronaldo jelen volt a szülésnél, segédkezett a köldökzsinór elvágásában is, és immáron kétszeres büszke apaként éli napjait. Korábbi házasságából a sztárnak van már egy nyolcéves fia Ronald, aki édesanyjával, Milene Dominguessel él. 


A mostanság inkább hulló csillagként emlegetett futballsztár, „a Fenomén” emlékezetes európai élcsapatoknál eltöltött évei után hazatért, és újra pályára kíván lépni. A 32 éves csatár káprázatos pályafutást tudhat maga mögött, és több súlyos sérülés ellenére még mindig megvan benne a kedv a játék iránt. Az utóbbi években csak „dagiként” emlegetett gólvágó annak ellenére, hogy látható túlsúllyal küzdött, és nem a mozgékonyságáról volt híres, káprázatos gólokat lőtt mindezek megcáfolására. Legutóbbi nyilatkozata szerint legalább öt kilót szeretne leadni, mielőtt ismét pályára lép, véleménye szerint természetes, hogy elhízott, hiszen régóta nem sportol aktívan, de ahogy elkezd edzeni, ez a súlyfelesleg hamar a múlté lesz, nyilatkozta a kisbabájának örvendő sztár. Ki tudja, talán még a pályán is láthatjuk egyszer.


HarmoNet tipp: Veszélyben Ronaldo hírneve? Homoszexualitással és drogozással vádolják! >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3495 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x