George Clooney Párizsban - Parissal?
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / George Clooney Párizsban - Parissal?

George Clooney Párizsban - Parissal?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-19

Bár annak idején egy interjúban leszögezte, hogy soha sem fog Párizsban járni, Geroge Clooney mégis úgy döntött, hogy a város megér egy misét. Akarom mondani a lány egy éjszakát. Vagy még többet. A színész ugyanis nemrég kijelentette barátaival tréfálkozva, hogy nemrég kétszer is járt Parisban. Paris Hiltonban. 

Paris Hilton kislánykora óta rajong a dögös színészért, ám hiába volt a nagy lángolás, George Clooney ostoba szőke libának titulálta, és egy interjúban még azt is megüzente hírhedt rajongójának, hogy ő utána aztán hiába ácsingózik, sosem fog Párizsban járni, pontosabban Paris Hiltonnal járni. Azóta eltelt pár év, és valami igencsak megváltozhatott: leginkább George véleménye a bulikirálynőről, ugyanis nemrég bizony Paris mégiscsak becserkészte a nagyvadat – vagy az őt – és a nőcsábász pasi bizony ellátogatott Parisba, annak legnagyobb örömére. A két híresség karácsony után jött össze, és azóta is ha csak lehet, együtt töltik idejüket és együtt mutatkoznak. Ha éppen nincsenek együtt, vad sms váltásokban élik ki magukat – Paris nyilván barátnőjétől tanulta el a telefonszex rejtelmeit.

HarmoNet tipp: Pikáns titkok! A Madden házaspár a telefonszexet kedveli >>

A 47 éves agglegény, akiért a fél világ rajong, úgy látszik mégiscsak beleesett a 27 éves örökösnő csapdájába, hiába titulálta buta libának az üzengetős interjúban. Paris, aki nemrég dobta kedvesét, Benji Maddent, majd Vilmos herceggel próbált kikezdeni sikertelenül, most éppen szabad préda, bár a szőkeség mellett azért mindig akad egy-két pasi, csak, hogy ne unatkozzon, ám ez nem zavarta sem őt, sem George Clooneyt abban, hogy Dan Tana’s étteremben Ridley Scott és Tyler Perry társaságában ne flörtöljenek egymással órákon át. Mindenkinek nyilvánvaló volt, a pincérektől kezdve az asztaltársakig, hogy mi van készülőben, ám senki nem ütközött meg ezen, inkább vidáman szemlélték a „szerelmeseket”. "Olyan volt, mint egy első randi, amire néhány barátot is elhívsz, hogy ne nézzen ki úgy, mint egy első randi. Lerítt róluk, hogy totálisan odavannak egymásért. Le sem bírták venni a szemüket egymásról, hosszasan beszélgettek és nevetgéltek" - mondta az étterem egyik dolgozója később.

HarmoNet tipp: Paris mélyponton: az angol királyi család előtt égett szenesre a piás Hilton kisasszony >>

Azóta George kétszer járt az említett városban, dehogyis, lányban! és ezt simán nagydobra is verik. Paris és Brittant egyelőre még nem szakítottak, és minden bizonnyal George kedvéért nem is kell. Arra semmi esély, hogy Hollywood megátalkodott agglegénye pont Paris miatt adná fel függetlenségét, inkább csak kíváncsi volt, ha már annyian beszélnek róla, ilyen is lehet Párizsban? 
 
[ 1324 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x