Király Viktor nővérére támaszkodott
Címlap / Showbiznisz / Király Viktor nővérére támaszkodott

Király Viktor nővérére támaszkodott

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

2008 legjobb hangja, Király Viktor a Hal a tortán Megasztár hetének negyedik estéjén próbálta bebizonyítani, nem csak a zenéhez, az ételekhez is ért. Az amerikai menü összeállításában az énekest nővére, Király Linda segítette már a bevásárlástól kezdve. 

Király Viktor a Megasztár negyedik szériájában már meghódította a televízió nézőket, hiszen a közönségszavazatok alapján ő lett 2008 legjobb hangja. Most elérkezett az idő, hogy kiderüljön, Viktor a színpadhoz hasonlóan a konyhában is jól veszi-e az akadályokat. „Linda volt a fő segítségem, ő találta ki a menüt, a bevásárlásnál is ő mondta, hogy mihez-mit kell venni. Amit teljesen egyedül csináltam, az az avokádós szósz, a sült krumpli és a hús kisütése, a többit együtt oldottuk meg.” – mesélte Viktor. – „A hamburger mindenkinek tetszett. Ami talán meglepetés volt, az a zeller mogyorókrémmel, ami Amerikában egy teljesen bevett dolog. Gyerekkoromban én is rengetget ettem, nagyon finom.”


Az énekes estéjén a Village People legendás dala, a YMCA gondoskodott a buli hangulat megalapozásáról, bár Krisztiánnak meggyűlt a baja a rendőr jelmezzel, ami kissé szűknek bizonyult. Végül sikerül az énekeseknek előadni a slágert, amely után igazi „királyi” meglepetés várt a vendégekre. „Lindával és Bennel amikor csak tehetjük, közösen énekelünk, így ez most egy nagyon jó apropó volt. Nekünk a zene az életünk, imádjuk. Most, hogy a nővéremmel nagyon ritkán találkozunk, minden ilyen alkalmat megragadunk.” – mondta a Megasztár-győztes Viktor.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1569 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x