Liptai Claudia mindenkinek külön főzött
Címlap / Showbiznisz / Liptai Claudia mindenkinek külön főzött

Liptai Claudia mindenkinek külön főzött

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

A Hal a tortán harmadik estéjén Liptai Claudia látta vendégül az egzotikus országban összerázódott csapatot. A színész-műsorvezető szeretett volna vendégei kedvében járni, így minden főzőtudományát bevetve Claudia személyre szabott menüt készített. 

Liptai Claudia szerda este látta vendégül a Sztárok a fejükre estek sztárjait. A színész-műsorvezető legjobb barátnőjével közösen indult bevásárolni. Bőven volt mit beszerezni, mert Claudia jó házigazdaként eldöntötte, mindenkinek személyre szabott vacsorát készít. „Úgy gondoltam, hogy a jókai bableves után a vendégeknek más-más főételt készítek. Fekete Laci a jókora csülök után – amit a leves helyett tálaltam neki – borjú bécsit kapott, míg Áron pörköltet, Márk lazacot, Bogi pedig sült kecskesajtot.” – mesélte Liptai Claudia.


A Mokka műsorvezetője elárulta, ritkán van ideje főzni, de a Hal a tortán felvétele közben kedvet kapott a konyhaművészethez. „Nagyon élveztem a dolgot. Jó érzés látni, hogy ízlik a vendégeknek az, amit az asztalra teszek. Fekete Laci hangját például egész este nem hallottuk, nem panaszkodott, ami nagy szó.” – mondta Claudia. – „Az étteremben, ahol a vacsorát felszolgáltam, a süteményem aratott osztatlan sikert, rögtön állást is ajánlottak, ha esetleg nem szeretnék már a médiában dolgozni.” – büszkélkedett a színésznő, aki saját bevallása szerint nagyjából fél év alatt szokott annyit főzni, mint most egy nap alatt.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2071 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x