Vujity Tvrtko elhozta Gambiát!
Címlap / Showbiznisz / Vujity Tvrtko elhozta Gambiát!

Vujity Tvrtko elhozta Gambiát!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-13

A Hal a tortán újabb hetének első estéjén a sokat látott riporter, Vujity Tvrtko fogadta az igen színes társaságot. A televízióshoz Pesuth Rita, Pirner Alma, Gergely Róbert és László Boldizsár érkezett. A csapat nem sejtette, hogy afrikai ízekkel várja őket Vujity Tvrtko, aki az este folyamán hivatalosan is gambiai állampolgár lett. 

Vujity Tvrtko több riportjával, történetével okozott már meglepetést. A Napló riportere a Hal a tortánban is meghökkentő menüvel készült, bár saját bevallása szerint számára teljesen természetesek az afrikai ízek.

„Nekem egyértelmű volt, hogy gambiai ételeket készítek el nagyon jó barátom, Tessa segítségével. Sokszor voltam Afrikában, a legtöbbet ott tanultam az életről. Amióta Szamira is a családunk tagja, rendszeresen eszünk afrikai ételeket. Nekem ezek az egzotikus ízek már természetesek.” – vallotta be Vujity Tvrtko, aki Bécsben szerezte be a nem mindennapi vacsora hozzávalóit.

A riporterről az is kiderült, nem a legrutinosabb szakács. „A kedvenc afrikai ételeimet készítettük el. Egyedül nem vállalkoztam volna rá, mert nem vagyok valami jó szakács. Természetesen egy-két alapvető dolgot el tudok készíteni, de inkább stratégiai szerep jut nekem a konyhában, nagyon jól kóstolok.” – mesélte a Napló riportere. Az estét afrikai zene tette teljessé, valamint Dr. Suha György, ENSZ nagykövet meglepetése. Vujity Tvrtko ugyanis a lelki azonosulás után hivatalosan is gambiai állampolgár lett, de ez már tényleg csak Hal a tortán!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 7290 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x