Brit uralom közeleg
Címlap / Showbiznisz / Brit uralom közeleg

Brit uralom közeleg

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A magyar humorcsatorna meghajtja fejét a britek előtt. Március első hétvégéjét ugyanis az angol gyártású sorozatoknak szenteli a Comedy Central. Mr. Bean, azaz Rowan Atkinson életrajzi filmje mellett a Fekete Viperában is nevettet, de képernyőre kerül a Waczak szálló több epizódja is. 

A magyar és az animációs hétvége után ismét tematikus napokkal jön a Comedy Central Magyarország. Ezúttal az angol humor kerül előtérbe. A Waczak szálló közkedvelt alakjai március 7-én szállják meg a képernyőt. Jön Basil, aki nem szívleli a vendégeket, durván bánik a személyzettel, sznob és a felesége is halálra gyötri. A szállodai kalandok után Mr. Bean történetével ismerkedhetnek meg az angol humor kedvelői. A Mr. Bean történetében a sorozat születésének titkaira derül fény, de az őt alakító Rowan Atkinson-ról is előkerül egy-két gyerekkori videó.

A vasárnap is Rowan Atkinson felejthetetlen alakításával telik a Comedy Centralon. A Fekete Vipera epizódjaiban az angol történelem kissé más megvilágításba kerül. A hétvégén képernyőre kerülő részek az I. világháborút és az azt megelőző időszakot dolgozza fel. E mellett pedig műsorra kerül a Fekete Vipera karácsonyi különkiadása is. A egy órányi angol humor Charles Dickens Karácsonyi ének című művét parodizálja ki, Rowan Atkinsonnal a főszerepben.

A brit hétvége programja:
március 7., szombat
14:00 – 20:00    Waczak szálló
20:00 – 21:00    Mr. Bean története


március 8., vasárnap
14:00 – 20:00    Fekete Vipera
20:00 – 21:00    A Fekete Vipera karácsonyi éneke

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1264 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x